دورود
بنده چند ترا ارشیو بازی دارم
که از روی هارد میفروشم به بقیه
میخوام هارد ها رو تعویض کنم
هارد مطمئن و استیبل چی پیشنهاد میدند دوستان
کاربر شهرسختافزار
دورود
بنده چند ترا ارشیو بازی دارم
که از روی هارد میفروشم به بقیه
میخوام هارد ها رو تعویض کنم
هارد مطمئن و استیبل چی پیشنهاد میدند دوستان
|
|
هارد وسترن بلو گزینه خوبیه .اگر پاور خوبی داشته باشید سالها بدون مشکل کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m4m4d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هارد وسترن دارم از سال 88 بدون هیچ خطایی روی سیستم من کار میکنه .
برای چند نفر هم وسترن RED پیشنهاد کردم و بسیار راضی هستند برای آرشیو اطلاعات
ali1895 (28-07-20), faal (06-08-20), mosafer=22 (06-01-25)
کاربر شهرسختافزار
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری گلد به نظرتون چطور هست؟تجربه داشتید؟یا بنفش؟
سری بنفش که اصلا چون برای دوربین هست . سری گلد هم نیازی نیست . در صورتی که بخواهید مطمئن باشه سری REDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m4m4d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faal (06-08-20), m4m4d (29-07-20), mosafer=22 (06-01-25)
کاربر شهرسختافزار
من هم هارد وسترن بلو 4 ترابایت رو دارم حدودا ششالی هفت سالی هست دارم و مشکلی ایجاد نکرده . البته پاور من خیلی قویه هزار وات گلد کورسیر هستش
حتی یکبار کیس خاموش بود از یه ارتفاع کمی کیس افتاد ضربه خورد ولی خوب هیچ مشکلی برای هارد ایجاد نشد بدسکتوری چیزی نگرفت.
این نکته رو هم بگم پیش اومده با دانلود منیجر چندین فایل رو همزمان داشتم دانلود میکردم محل ذخیره شون وسترن بلو بود هارد تو اینجور موقعها کمی صدا ایجاد میکنه موقعی که چندی فایل رو داره همزان میخونه کمی صدا ایجاد میکنه تو حالت عادی نه
در کل برای آرشیو خوب هستش من حتی گیم هم روش نصب کردم بازی کردم نرم افزارهای سنگین و لودهای سنگین هم باهاش داشتم... در کل هادر مناسبی هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks