Samsung 840 Pro 128GB خوبه . ولی در کل adata گارانتی بهتری دارد
سلام
از لطف دوستان سوء استفاده کردم و بازم سوال می پرسم.
قصد خرید یک SSD دارم برای بالا بردن سیستم نرم افزارهای در حال اجرا و لود شدن سریعتر ویندوز و گیم و ...
این دیسک رو فقط برای درایو سیستم عامل ویندوز می خوام و برای آرشیو از هاردهای قبلی استفاده میکنم.
طاهرا دیسکهای خوبی تو بازار هست ولی در 128 کدومش رو توصیه میکنید که هم سرعت مناسبی در Read داشته باشه و هم طول عمر بیشتری داشته باشه؟
خودم به این مدل از SSD ها رسیدم:
128 SX910 ADATA
SX900 ADATA 128
Samsung 840 Pro 128GB
Intel 520 Series 120GB
OCZ و Corsair یا سایر برندها هم ست ولی بنده آشنایی ندارم، منتظر راهنمایی دوستان هستم.
|
*MoJtAbA* (04-05-14), farjam1990 (04-05-14), jleveh (05-05-14), nima_hl (04-05-14), Rezasam1 (04-05-14)
یک سری ssd استوک هم توی بازار هست که به قیمت حدود 220 هزار تومان فروخته میشه که البته سرعت خوبی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jleveh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اگر مادربردتون امکان raid 0 داشته باشه میتونید 2 تا دونه از آنها تهیه کنید و با یک تیر 2 نشان بزنید ( هم سرعت بالا و هم 256 گیگ فضا )
متشکرم. با اینکه از محصولات آی تی سامسونگ خاطره خوبی ندارم ولی مثل اینکه این دیسک بد در نیومده. اینطور که تو Review ها دیدم چیز خوبی باید باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط آنلاین جایی برای خرید پیدا نکردم تو بازار پیدا میشه؟
با نیما هماهنگ کن باید داشته باشه ./برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jleveh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks