سلام دوستان قصد خرید این حافظه رو دارم LEGEND 750 500 از یکی از فروشگاه های اینترنتی الان قیمتش مناسبتر شده میخواستم بدونم به سیستم من میخوره؟
ASUS H97PRO
I54460
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان قصد خرید این حافظه رو دارم LEGEND 750 500 از یکی از فروشگاه های اینترنتی الان قیمتش مناسبتر شده میخواستم بدونم به سیستم من میخوره؟
ASUS H97PRO
I54460
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI8989 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد شما m.2 دارد ولی بعید میدونم بتواند از سرعت کامل SSD های جدید استفاده کند . پلتفرم قدیمی هست و ممکنه بحث سازگاری هم تا حدی مطرح باشد .
به نظرم با توجه به قدیمی بودن یک اس اس دی ساتا سریع برای شما مناسب تر از M.2 باشد .
ALI8989 (26-07-23), Speed Racer (27-07-23)
کاربر شهرسختافزار
ممنون، پیشنهاد شما چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من SAMSUNG 870 EVO مدل 500 گیگ است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI8989 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن سخت افزار
مادربرد شما از SSD های M.2 پشتیبانی میکنه هم با پهنای باند PCI-E هم SATAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI8989 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اضافه کنم در صورت استفاده نوع ساتا کانکتور SATA Express رو برد به دلیل شیر کردن پهنای باند از کار میفته (که به هر حال فک نمیکنم اصلا ازش استفاده ای هم میکردید چون از رده خارج شدن
پس شما میتونید از اس اس دی های m.2 ها هم استفاده کنید. حالا اگه ساتا باشن (پهنای باندی) مثل SAMSUNG 870 EVO M.2 همون سرعت 6Gbps رو میده بهتون (که ماکسیمم میشه حدود 600 مگ اما در اصل همون 550 مگ سرعت رید و 520 مگ رایت رو باید در نظر بگیرید اونم تو مدل های بالارده مثل مدلی که مثال زدم)
وگرنه این اعداد رو روی اکثر اس اس دی های ساتا میبینید درحالیکه تو عمل حتی نصف این سرعت رو ممکنه بدن (مثل وسترن گرین یا کروشیال bx500 تو برندای معتبر، غیر معتبر ها که جای خود دارن)
شاید بگید حسنش چیه نسبت به ساتاس 2.5 اینیچی،
گرفتن جای کمتر
عدم نیاز به کابل برق و دیتای اضافه (که گاهی اوقات حتی کابل بد یا براق (مخصوصا با تبدیل مولکس اگه باشه) ممکنه باعث خرابی اس اس دی یا هارد هم حتی بشن
مدیریت کابل راحت تر
در گذشته اختلاف قیمت ساتا با ام.2 ش تا چن صد هزار تومان هم میرفت که خرید ساتا رو ارزشمند میکرد که امروزه اون اختلاف هم از بین رفته.
اما اگر بخواید سراغ مدل pci-e r برید. این برد برخلاف بردای جدید تر که از pci-3 x4 gen3 پشتیبانی میکنن با پهنای باند 32 گیگابیت (تقریبا 4 گیگابایت بر ثانیه اما بازم ماکسیمم 3.500 مگ در نظر بگیرید با بهترین اس اس دی های جن 3) (مثل نسل های حدیدترش یعنی مثلا 7 و 8 اینا ) (از نسل 11 هم که حتی جن 4 هم پشتیبانی میکنه.)
از پهنای باند 10 گیگابیت پشتیبانی میکنه که میشه حدود 1 گیگ بر ثانیه (در مقابل 600 مگ ساتا که گفتم 550 در نظر بگیرید) یعنی تقریبا کمی کمتر از دو برابر
که به هر حال درسته با جن 3 های دیگه تفاوت زیادی داره (مثلا 2 گیگ یا 3.5 گیگ کجا و 1 گیگ کجا) اما بازم سرعت بیشتری میده.
اما خیلی هم حق انتخاب ندارید چون تمام جن 3 ها رو پشتیبانی نمیکنه. اما میتونید سراغ اس اس دی های خوش قیمتی مثل ADATA SWORDFISH یا Crucial P2 و P3 برید (که درسته نمیشه از تمام سرعتشون استفاده کرد به دلیل عدم ساپورت اسلات اما بازم 1 گیگ هم خوبه.
خودمم تست کردم و جواب میدن. ای دیتا سورد فیش خوبیش داشتن هیت سینک و گارانتی 5 ساله آونگ هست
کروشیال پی 2 هم داشتن مموری هاست بافر به اسم ممنتوم کش که میتونه از رم سیستم به عنوان دی رم نداشته (که اس اس دی های ارزون ندارن کلا اما همین قابلیتی که گفتم رو هم خیلی اس اس دی های ارزون مثل همین سورد فیش ندارن یا مقدار حجمی که میتونن کش کنن خیلی کمه (حتی اس اس دی خوبه سامسونگ 980 معمولی هم این امکان رو داره
اما فقط بین 64 مگ تا 128 مگ کش میکنه)
در حالیکه کروشیال ممنتوم کش در صورت داشتن رم بالا حتی تا 4 گیگ میتونه کش کنه!
پی 3 سرعت بالاتری از پی 2 داره اما عمر نوشتاری کمتر، که چون سرعتش به هر حال به کار شما نمیاد عمر نوشتاری بیشتر پی 2 بهتره.
همون لجند 700 هم باید کار کنه روش یا 750ش (اما هزینه الکی هست چون شما که نمیتونید از سرعتش اینا استفاده کنید)
توی مدل های ساتا هم SAMSUNG 870 EVO SATA
Crucial MX500
TEAM Group GX2
بهترین ها هستن
بعدش هم
WD Blue 3D NAND
WD Blue SA510
TEAM Group CX2
- - - Updated - - -
پشتیبانی میکنه اما با سرعت 10 گیگابیت (البته باز نه همه اس اس دی ها رو، مثلا XPG ها رو ساپورت نمیکنه، اما خود ای دیتا ها رو چرا، یا کروشیال ها)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
To improve is to change. To perfect is to change often
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks