دونیماتور 1600 3*2g 9-9-9-24
اینا مناسبه
قیمتش هم خوبه 155000خوبه نه؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام بی زحمت در خرید رم ddr3 یکی راهنمائیم کنه که با مادربرد با چیپ x58که احتمالا یا rampage 2 extreme یا یکی از مدل های گیگابایته.سه تا رم دو گیگ می خوام بگیریم.بیشتر مصرفم بازی و اورکلاکه.
اولا بگید کدوم برند رو توصیه می کنید؟
من الان dominator 1066 2*2g دارم راضیم ازش ولی با اورکلاکش خیلی حال نمی کنم در مورد رم های gskill و mushkin خیلی شنیدم حالا به نظرتون چی بگیرم و قیمتش رو هم برام بذارید.
در مورد باس رم هم راهنمائیم کنید با چه باسی بگیرم ظاهرا روی این مادربردها نوشته تو حالت استاندار تا 1333 کار میکنند ولی تا 2000 هم میشه اوور کرد.
حالا به نظرتون چی بهتره؟
|
|
HWBOT SSA Member
دونیماتور 1600 3*2g 9-9-9-24
اینا مناسبه
قیمتش هم خوبه 155000خوبه نه؟
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 23-09-09 انجام شده است
hadi-chaloos (23-09-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
لطفا بودجتون رو هم ذکر کنید .
hadi-chaloos (23-09-09)
کاربر شهرسختافزار
قیمتش خیلی عالیه من تو عصر شبکه 1 ماه پیش این مدل رو با قیمت 185 دیده بودم یعنی اینقدر پایین اومده؟خیلی خوبه حالا نسبت به mushkin و gskill با همین قدرت چی بهتر از اوناست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماشکین یک پکیج باحالی داره که آددم می بینه کف می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمت تا 250هزار مشکل ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز اين مدل XMS3 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hadi-chaloos (25-09-09)
|
|
با 250 میتونید عین خودم Corsiar DDR III 1866 Dominator 6 گیگ (سه تا دو گیگ) به همراه فن مخصوص (پک فن دارش) رو تهیه کنید
hadi-chaloos (25-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
صبر کنید به زودی نتایج تست از TEAM GROUP EXTREME 3*2 1866 میگیرم و در سایت قرار می دم اگه خوب جواب بده خریدش پیشنهاد میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-chaloos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
hadi-chaloos (25-09-09), PUMAOC (23-09-09)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه خیر دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون گارانتی اهواز 157000 قیمت گرفتم
طهران چقققققدر گرونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hadi-chaloos (25-09-09)
HWBOT SSA Member
ماشیکانا که حرف نداره آره جعبش باحاله اونجا چنده؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-chaloos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما TEAM GROUP EXTREME 3*2 1866 بهتره
hadi-chaloos (25-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks