سلام میخوام بدونم آیا فروشندهها میتونن کاری کنن که هارد اینترنال یا اکسترنال رو جای نو جا بزنن؟ یعنی درصد سلامتی،مقدار کارکرد و ... رو صفر کنن و با یه بسته بندی جای هارد نو بفروشن؟
کاربر شهرسختافزار
سلام میخوام بدونم آیا فروشندهها میتونن کاری کنن که هارد اینترنال یا اکسترنال رو جای نو جا بزنن؟ یعنی درصد سلامتی،مقدار کارکرد و ... رو صفر کنن و با یه بسته بندی جای هارد نو بفروشن؟
|
|
هارد نو که نه . ولی ممکنه هاردهایی که عمر بالایی دارند و ممکنه ساعت کارکرد بالایی دارند به صورت دست دم . وضعیت اسمارت هارد ریست شود هارد نو با گارانتی معتبر این کار نمیشود ولی هارد دست دوم و ریفربیشد ممکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faal (04-05-21)
کاربر شهرسختافزار
بعضی آگهیا توی دیوار یا سایتهای دیگه هست که میگن هارد آکبند و بدون کارکرد و وارداتی و طبیعتا بدون گارانتیه و قیمتش با بازار حدود ۴۰ درصد اختلاف داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما خرید این هاردهای عمدتا حجم بالا ریسکیه ؟
اصلا با توجه به وضع دلار تو ایران و قیمتهای جهانی بازم میشه گفت قیمت دبی نصف ایرانه؟
در کل میخوام بدونم همچین کسایی میتونن هارد رو با دستکاری سختافزاری یا نرمافزاری کاری کنن که برنامههای sentinel , hd tune , crystal disk info رو دور بزنن؟
این هاردهای وارداتی به احتمال زیاد به دلیل قیمت کمتر و فاحش ریفربیشد هستند .هارد دستگاه حساسیه و ریفربیشد سرطانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اسمارت ریست شده باشه بله و هاردهای ریفر اسمارت صفر میشه .
در کل هارد را با گارانتی معتبر تهیه کنید .
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مرسی از راهنمایی از کلاه گشاد در رفتم
آخرین ویرایش توسط a27f87 در تاریخ 21-04-21 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ی سوال دیگه خودم یه هارد اکسترنال دارم که درصد سلامتیش پایین اومده و برنامه hd tune هم میگه بدسکتور داره. اگه تعمیرش کنم دوباره درصد سلامتیش کم نمیشه یا بدسکتور بعد چند وقت خودبخود برنمیگرده؟
|
|
بستگی به توع بدسکتور داره و تعداد . اگر برنامه های رفع بدسکتور بتونند کاور کنند که شامل بدسکتورهای غیر فیزیکی هست . در صد سلامت کم نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (05-05-21), Nimalo (21-04-21)
کاربر شهرسختافزار
1619000236145.jpg
این عکس بدسکتوره
باید یکبار هارد LLF بشه و ابتدا از اطلاعاتش بکاپ گرفته بشه قبلشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره اسکرین شات بگذاری
PHP Code:https://dl2.soft98.ir/soft/h/HDD.Low.Level.Format.Tool.4.40.Portable.exe
Nimalo (21-04-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks