Overclocker (07-03-09)
HWBOT Crew
Overclocker (07-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام به دلیل سوختن مین در راه اورکلاک و خرید سیستم جدید چند روزی سیستم نداشتم من خودم این رم ها رو دارم چیپ هاش هم می کرون نیست اما خوب من خودم ازش راضی هستم :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما اگه نظر به اور کلاک نداری هر رمی بگیری خوب هستش اینجا هیچ کسی اسم رم های team group رو نمیاره چرا این رم ها در رده دوم قرار دارند ضمننا پیشنهاد بنده رم های اکستریم همین مدل هستش برای اورکلاک برای کار های معمولی Geil کافی هست
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
معین جان وقتی چیپ مایکرون نیست ! شما هر چی بخری با یک چیپه دیگه هست !!! حالا هر مارکی میخواد باشه .
شما بهتر از کروشیال مثل اینکه نمیتونید توی بازار پیدا کنید ! رم های بدی که نیستند ! تا 1150 با 5-5-5-15 و 2.2v هم اور میشه و پایدار.
عضو VIP شهرسختافزار
شما می شه برای من توضیح بدید چیپ مایکرون چه تفاوتی داره ؟ لینک سایت های دیگه رو ندید لطفا خوندم از سایت های دیگه اما به صورت خلاصه توضیح و ساده بدید که چه تفاوتی می تونه داشته باشه ؟
New Season
عضو VIP شهر سختافزار
من امروز بازار بودم و PI Black G.SKILL DDR2 PC2 8500 CL5 4GB Kit رو یکی از فروشندگان داشت که میگفت به شرط این مدم که چیپش میکرون باشه و اگه نبود بیار پس بده اما نمیدونم که واقعا بود یا نه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر خواستی از این برند استفاده کنید بهادر امید عزیز هستند و هم از نظر تهیه و قیمت میتونید با ایشون مشاوره کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش چنده؟ میشه مدل دقیقش رو بگید؟ (2 گیگ)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از GSKill هم اگر قیمت همینجا یا پی ام بدید ممنون میشم!
اين پك 4 گيگ قيمتش فكر كنم 100 باشه . 12-4-4-4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چيپش بعيد ميدونم ميكرون باشه
ولي csx diablo حتما ميكرون هست
|
|
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من قبل از هر چیز شما باید به support list رم در دفترچه مادربوردتون نگاه کنید و چیپست ها و مدل هایی که مادربوردتون ساپورت می کنه رو مشاهده کنید و با توجه به اونها دنبال رم مورد نیاز تون برید.چون ممکنه یه رم من به شما پیشنهاد بدم که خیلی خوب باشه و با سیستم شما compatible نباشه و شما رو به دردسر بندازه.
موفق باشید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks