hamed 111 (27-06-14)
ممکنه شفاف تر بگید
(الان کدومو انتخاب کنم)
hamed 111 (27-06-14)
اگر سیستمتون را آورکلاک نمیکنید رم 1600 برای تمام نیازهای شما کافی استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan parsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر تقربا تمامی رمهای موجود در بازار کیفیت و همخوانی مناسبی با پلتفرمهای روز دارند
پس یک رم با قیمت مناسب و گارانتی خوب تهیه کنید و با خیال راحت از سیستمتون لذت ببرید
به یاد داشته باشید رم در سیستم با کلاک دیفالت معمولا آخرین قطعه ایست که ممکنه گلوگاه بشه
*MoJtAbA* (27-06-14), AMD>INTEL (27-06-14), ashkan parsa (28-06-14), Farc0da3lx (25-07-14)
|
ذوست عزیز اینتل پروفایل xmp برای دستیابی به فرکانس بالاتر از 1600 بدون نیاز به اورکلاک در نظر گرفته درسته با افزایش فرکانس تایمینگ رم بالا میره ولی کارایی به شکل چشمگیری افزایش پیدا میکنه.
شما رم با فرکانس 2400 cl10 بگیر در حالت xmp بزارش با نرم افزارهای مثل aida64 , hwinfo بنچمارک بگیر بعد در حالت عادی بنچمارک بگیر اختلاف میبینی حتی در اجرای بازی هم میتونی تفاوت احساس کنی.
مادربرد سری z علاوه بر قابلیت اورکلاک پردازنه امکان دستیابی به فرکانس بالاتر از 1600 به کمک پروفایل xmp فراهم میکنه و کارایی سیستم حتی در پردازنده های ضریب بسته افزایش میده.
ساسان جان توی برنامه های تست شما ممکنه بنچمارکهای خیلی خوبی از رم سریع داشته باشید ولی برای کاربرد واقعی این سری پردازنده ها نیاز به رم سریعتر ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sasan.62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تستهای بسیار زیادی روی رم داشتم ( لطفا تاپیک های زیر را ملاحظه بفرمائید )
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...s-3*2gb-33624/
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...z-2*4gb-34423/
ولی تقریبا توی هیچ تستی تفاوت بین رم 1600 با رم سریعتر ملموس نبود
*MoJtAbA* (28-06-14), AMD>INTEL (28-06-14), Farc0da3lx (25-07-14), hamed 111 (28-06-14), sasan.62 (28-06-14)
برای مثال رم باس 1600 مثل یه اتوبان 3 بانده میمونه و رم 2400 مثل اتوبان 4 بانده البته تایمینگ رم مهم هست. حالا حساب کن موقع مبادله داده ها بین پردازنده و رم چقدر تفاوت به وجود میاد.
البته دقت کن دستیابی به فرکانس بالاتر از 1600 به کمک پروفایل xmp فقط در مادربرد سری z امکان پذیر هست ودر بقیه مادربرد ها حتی در حالت xmp امکان دسترسی به باس بالاتر از 1600 امکان پذیر نیست.
سلام دوست عزیز
نیما جان برنامه performance test دانلود و نصب کن در منوی baseline در قسمت manage baselines در قسمت سرچ کاربر مشخصات سیستم زدن شما چند نمونه از رم با فرکانس محتلف سرچ کن نتیجه بنچمارک که برنامه رو سیستم اونا گرفته مقایسه کن.
باaida64 در قیمت تست مموری یه مقاسه بین 1600 cl9 و 2400 cl10 انجام بده.hyper threading اینتل استفاده کنن دلیل نمیشه به جای i7 از i5 استفاده کنیم
بعضی از نرم افزار نمیتونن از هسته مجازی یا همون
باور کن تفاوت بین i7-4790 با i5-4690 به همون اندازه باس 1600 و 2400 هست
Intel Core i7 4790 vs i5 4690
یا
http://www.anandtech.com/show/7963/t...-4360-tested/3
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 28-06-14 انجام شده است
در کل برای اورکلاک باید حجم وباس رم زیاد باشه درسته ؟ برای بازی چی ؟
اینم شاید بد نباشه ببینید
[M] G.SKILL TRIDENTX 8GB 2400C10 Dual Channel RAM Kit Review
نیما جان من بیشتر هدفم افزایش اگاهی خودمه امکان اینکه من اشتباه کنم زیاده اگه منو قانع کنی اشتباه میکنم قبول میکنم و اگاهی دانش منو بیشتر کردی و ازت ممنون میشم
مثال اتوبان را خوب زدید و حرفتون کاملا درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sasan.62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موضوع اینجاست که در کارهای واقعی مثل طراحی ، بازی ، فیلم دیدن و ...... پردازنده های امروزی نیاز به اتوبان 4 بانده ندارند و همان 3 باند تقریبا برای تمامی کارها کفایت میکنه
حال اگر پردازنده آورکلاک شدید بشه به دلیل افزایش قدرت زیاد نیاز به باند رم زیاد تر پیدا میکنه
برای مثال اگر یک پردازنده 8 iهسته و 16 ترد برای پلتفرم 1150 ریلیز بشه به دلیل قدرت بسیار بالای پردازنده، رم 2400 هم جوابگوی نیاز پردازنده نخواهند بود ( به همین دلیل پردازنده های قدرتمند روی پلتفرم 2011 که کواد چنل هستند ریلیز میشه )
به هر حال رم سریع روی پلتفرم 1155 با پردازنده هائی که تا امروز ریلیز شدن فقط در برنامه های تست که شما نام بردید پرفورمنس بالائی دارند
ولی در بازی ، یا فتوشاپ و ..... تغییر پرفورمنس محسوسی ندارید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای آورکلاک معمولا تیغه های رم با حجم کمتر بهتر آور می شوند و ربطی به حجم نداره
بعضی از بازیهای جدید نیاز به 6 گیگ رم برای اجرا دارند و به دلیل ارزان تر بودن رمهای 4 گیگ نسبت به 2 گیگ برای سیستمهای گیمینگ قوی رم 8 گیگ توصیه میشه
*MoJtAbA* (28-06-14), AMD>INTEL (28-06-14), Farc0da3lx (25-07-14), hamed 111 (28-06-14)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جوری که من برداشت کردم فرکانس 1600 رم مناسب و کارآمد هست نسبت به سایر قطعات!
یا بعبارتی وقتی هاردیسک کندترین قطعه سیستم هست پس بحث سر باس رم1600 به بالا منتفیه !!! درسته؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حامد جان تقریبا درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed 111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود شرکت اینتل بیشتر از همه میدونه برای پردازنده خودش چه مدل رمی باید انتخاب بشه
وقتی پردازنده 4690x میسازه براش رم چهار چنل 1866 در نظر میگیره و وقتی 4790k میسازه رم دووال چنل 1600
خریدار اگر از رم گران قیمت سرعت بالا استفاده کنه عملا یک باند اضافه خریداری کرده که تقریبا هیچ گاه در برنامه های عادی از آن استفاده نمیشه
*MoJtAbA* (28-06-14), AMD>INTEL (28-06-14), Farc0da3lx (25-07-14), hamed 111 (28-06-14), sadeghr10 (28-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks