ویروس helloworld.exe
البته اصلا مطمئنم نیستم اسمش این باشه
من با این اسم میشناسمش.
اول این پیغام روی صفحه اومد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم چند باری اومده بود همیشه کنسل میزدم ، این دفعه هم کنسل زدم ولی سیستم مثکه آلوده به یه ویروس شد.
یه چیز تو مایه این باج افزار ها.
همه جای سیستم یه نوت پد درست کرد که فایلا سیستمتون کد گذاری شدس و واسه دیکریپت کردنشون 300 دلار باید بپردازید.
البته این طبیعتن به بدی چیزایی مثل اون واناکریپتو اینا نیست چون واقعا فایلا رو رمزگذاری نکرده و فقط میگه ما همچین کاری کردیم و همه فایلا در دسترسه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فایل نوت پد موقع روشن کردن سیستم خودش باز میشه
فعالیت های سیستم به مشکل خورده
یه نرم افزارایی توی بکگراند سیستم در حال اجران ، وقتی سیستمو میخام خاموش کنم اون ارور فورس استاپ میاد ، اونجا نشون میده یه نرم افزار به اسم Setup.exe که آیکون یه پسر بچه هم داره بازه انگار داره چیزی نصب میکنه.
نرم افزارا خودشون خود به خود بسته میشن.
و همه ی اینا در شرایطیه که سیستم به نت وصل نیست ، فقط همون اول که ویروس فعال شد به نت وصل بودم.
و قسمت بدترش اینکه از وقتی این اتفاق افتاده همش از گوگل برام اس ام اس فعال سازی حساب گوگلم میاد. انگار که رمز جیمیلو از پسورد های سیو شده تو کروم برداشته باشه تو همین چند دیقه که به نت وصل بودم.
ولی چون اکانتم تایید دومرحله ای داره نتونسته وارد شه ، 8 تا اس ام اس از گوگل برام اومده تو ساعتای مختلف.
آنتی ویروسم ESET دارم که ماشالا ...
نرم افزار Malwarebytes anti-malware رو ریختم و رو سیف مود اسکن کردم 607 مورد پیدا کرد!!! احتمالا فایلایی که تو سیستمم ساخته بود این ویروس بودن همش. همرو زدم پاک کنه.
ولی وقتی از سیف مود اومدم بیرون بازم مثل قبل بود فرقی نکرده بود.
نمیدونم چیکار کنم این فایلای نت پد همه جای سیستمو گرفتن و بیشتر از همه نگران اطلاعاتمم. راهنمایی لطفا♥برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks