سلام
این لایسنس 91 روزه تریال محافظ اینترنت کسپرسکی هست با هربار وارد کردن تا 91 روز زمان اپدیت میده تست کنید ببینید جواب میده
کسپر برای روسیه هست فکر نکنم تحریم کنه
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
کاربر شهرسختافزار
سلام
من از سال 2010 دارم از آنتی ویروس کاسپر استفاده میکنم و خدا شاهد هیچ وقت نزاشته کوچکترین مشکلی با ویروسها داشته باشم و برای استفاده از این آنتی ویروس تا کنون از تریال ریست استفاده میکردم ولی به تازگی متوجه شده دیگه تریال ریست جواب نمیده و هرچقدر ریست کنم یا حتی با تعویض ویندوز و نصب مجدد آنتی ویروس به محض دریافت لایسنس تریال دیگه به سی 30 روز تمدید نمیشه و متوجه شدم همگی دوستان بنده هم با این مشکل مواجه شده و هر روز مدت این مدت زمان کم میشه تا امروز که 13 روز از لایسنس باقی مونده و جالب اینجاست که برای هرکسی کی میشناسم هم همین مدت زمان باقی مونده کسی میدونه جریان چیه یکی میگفت کاسپر هم ایران رو تحریم کرده بخاطر اونه منتظر نظرات شما عزیزان هستم.
|
|
سلام
این لایسنس 91 روزه تریال محافظ اینترنت کسپرسکی هست با هربار وارد کردن تا 91 روز زمان اپدیت میده تست کنید ببینید جواب میده
کسپر برای روسیه هست فکر نکنم تحریم کنه
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
*MoJtAbA* (25-11-13), 7970 (20-10-13), amir ghayour (04-05-13), ErfanDL (04-05-13), PUMAOC (08-05-13)
کاربر شهرسختافزار
باتشکر از شما یه سئوال این کد برای کدام ورژن اینترنت سکیورتی استفاده میکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام برای 2012 و 2103 جواب میده
amir ghayour (05-05-13)
امیر جان کسپر را پاک کن یدونه اسنشیال ماکروسافت نصب کن جون خودتو راحت کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir ghayour (05-05-13), PUMAOC (08-05-13), Rezasam1 (05-05-13)
کاربر شهرسختافزار
آخه نمیدونم بتونه کار منو راه بندازه یا نه من شدیدا و همه روزه با ویروسهای رنگ آبارنگ سروکله میزنم اگه آنتی ویروس یکم ضعف نشون بده کارم تمومه و تو انواع آنتی ویروس این کاسپر بوده که نزاشته حتی یه بار دچار مشکل ویروسی شدن بشم در ضمن برای یکی از دو تا از دوستان هم همینو نصب کردم و چون امکان آپدیت آنلاین ندارن با بکاپ آپدیت کاسپر مشکل آپدیت رو هم به راحتی حل کرده بودیم که این مشکل به تازگی پیش اومده و به همین خاطر تغییر رویه و مسیر کار تقریبا سختیه من خودم آنتی ویروس رو تغییر دادم بقیه دوستان چیکار کنن بی پولی هم از همه بدتر نمیشه یه اورجینالش رو خرید موندم چیکار کنم هنوز تصمیم نگرفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
امیر جان من 2-3 مرتبه روی سیستم که نود آپدیت داشت اسنشیال نصب کردم و چند ویروس ناشناخته ( توسط نود ) پیدا شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir ghayour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این تجربه مربوط به 1-2 سال پیشه
به هر حال الان از اسنشیال راضیم و به صورت آفلاین هم برای دوستانی که اینترنت ندارم دیتابیس دانلود میکنم ( این امکان وجود داره )
amir ghayour (06-05-13), PUMAOC (08-05-13), Rezasam1 (05-05-13)
کاربر شهرسختافزار
فقط کاسپر من 5سالی توی کافی نت خودمون نصب کردم نسبت به بقیه انتی ویروس ها دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بهتره
amir ghayour (06-05-13), nima_hl (06-05-13), Rezasam1 (05-05-13)
نیما جان عجب دل و جراتی داری مایکروسافت تو اخرین تستی که انجام شد از 6 نمره امنیت 1.5 گرفت و گواهینامه دریافت نکرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که همچین ریسکی نمیکنم
7970 (20-10-13), amir ghayour (06-05-13), nima_hl (06-05-13), PUMAOC (08-05-13)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر دوباره از شما مشکل من هم اینه که نمیخوام از اینترنت دانلود کنم میخوام خود آنتی ویروس از آپدیتی که انجام میده یه نسخه بکاپ هم ایجاد کنه که نیازی به دانلود و صرف وقت اضافه نباشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (06-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks