نسخه رایگان ش جواب میده یا باید اورجینال و لایسنس رو بخرم نصب کنم ؟
کاربر شهرسختافزار
نسخه رایگان ش جواب میده یا باید اورجینال و لایسنس رو بخرم نصب کنم ؟
|
|
نسخه رایگان مناسبه .فقط اپدیت کن بعد اسکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahim68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
STUXNET (06-04-16)
نسخه رایگان نیاز به فعال سازی نداره . avira free نیاز به key نداره . شما نسخه اینترنت سکوریتی را نصب کردید . من نسحه avira free را پیشنهاد کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahim68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال مشکلتون حل شده . به هیچ عنوان از نود استفاده نکنید . چون دیگر قابل اطمینان نیست .
کاربر شهرسختافزار
چون زیاد به اینترنت وصل میشم برا اطمینان گفتم سکوریتی بهتر هست نصب کردم...key هم خود سایت گذاشت تا 2020 منم وارد کردم...احتیاج به آپدیت هم داره آنتی ویروس؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله آنتی ویروس برای شناسایی ویروس های جدید نیاز به اپدیت داره . شما حداقل برای سیستم اصلیتون یک آنتی ویروس ارجینال تهیه کنید . هزینه اش را سرشکن کنید در طول یکسال ماهی 3 یا 4 تومن میشه . باز میل خودتون هست . چون آنتی ویروس کرک شده فایده نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahim68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rahim68 (07-04-16)
کاربر شهرسختافزار
پس من همین نسخه سکوریتی اورجینال رو از بازار تهیه میکنم...خیلی ممنون از پاسخگویی تونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (07-04-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks