دیسک نصب ویندوزت را بگذار برو داخل نصب و گزینه Recover را انتخاب کن اونجا هم bootloader را تعمیر کن
مشکل مهمی نیست خیلی راحت درست میشه شما فقط تصادفی یک فایل NT Bootloader را پاک کردید
خیلی راحت درست میشه
با سلام ... من اصلا فایلی رو از C پاک نکردم ... حتی آنتی ویروسمم آپدیت به روز هست ... اصلا درایو c رو واسه خودم غیر فعال کردم :دی ... الان هم تو کافی نت هستم ... گزینه recover هم زدم که یعنی آپدیت و بازسازی کنم ... ولی غیرفعال بود ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن اینجوری داشتیم ؟
یک تعداد فایلهای درایو C هم پاک کردید ولی میگید فقط توی Add/Remove بودید.
به خدا من چیزی مربوط به ویندوز پاک نکردم ... خودش شده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل های hidden توی درایو c که مسئول راه اندازی ویندوز بودن پاک شدن و حالا ویندوز نمیدونه چطور بالا بیاد
شما باید اون فایل های مخفی رو از یه سیستم دیگه به درایو c سیستم خودتون از طریق dos یا ویندوز های live انتقال بدین

اینو هم امتحان کردم ... جواب نداد ... البته ویندوز Live هم تست کردم ... به اطلاعاتم هم دسترسی پیدا کردم ... ولی هر بار که خواستم توی درایو دیگه کپی کنم ارور داد و وسط راه قطع میشد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گزینه رایت هم نداشت که حداقل رایت کنم ... حتی فلش هم قبول نمیکرد که بریزم تو فلش ...

دیگه موندم چیکار کنم ... دارم دیوونه میشم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید