با سلام ... من اصلا فایلی رو از C پاک نکردم ... حتی آنتی ویروسمم آپدیت به روز هست ... اصلا درایو c رو واسه خودم غیر فعال کردم :دی ... الان هم تو کافی نت هستم ... گزینه recover هم زدم که یعنی آپدیت و بازسازی کنم ... ولی غیرفعال بود ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خدا من چیزی مربوط به ویندوز پاک نکردم ... خودش شده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R EZ A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو هم امتحان کردم ... جواب نداد ... البته ویندوز Live هم تست کردم ... به اطلاعاتم هم دسترسی پیدا کردم ... ولی هر بار که خواستم توی درایو دیگه کپی کنم ارور داد و وسط راه قطع میشد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گزینه رایت هم نداشت که حداقل رایت کنم ... حتی فلش هم قبول نمیکرد که بریزم تو فلش ...
دیگه موندم چیکار کنم ... دارم دیوونه میشم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks