اینو برنامهرو نصب و از طریق این برنامه فتوشاپ رو پاک کن
http://download.softpedia.com/dl/f33...usetup2010.exe
کاربر شهرسختافزار
سلام. این اولین پست منه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فرومه پی سی نتورک اندازه 1000 تا کتاب اطلاعات آموزشی و اینا توشه ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من یه مدتیه میام اینجا تاپیکا رو میخونم هی چیز یاد میگیرم.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد تو دلم هم هی میگم دسشون درد نکنه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا بگزریم......
یه خورده گشتم یه تاپیک مرتبط پیدا کنم که تو اون سوال کنم ولی پیدا نشد.تاپیک سوال و کمک و اینا زیدا بود ولی در باره این نبود...شایدم بود من ندیدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من فتو شاپ بلد نیستم...بعد خواستم یاد بگیرم رو سیستم نصب کردم اینقدر بهش ور رفتم که خراب شد...!! بعد خواستم پاکش کنم دوباره نصبش کنم....هر کاریش کردم پاک نشد....عصبانی شدم رفتم از تو program file پوشه فتوشاپ رو پاک کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد رفتم دوباره نصبش کنم نصب نشد.....
الان 2-3 روزه دارم تو اینترنت میگردم برای جواب این سوال ولی پیدا نکردم.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه ای که از تو قسمت add or remove program حذف نشده و فقط فولدرش رو پاک کردیم چطوری کاملا از رو سیستم حذفش کنم که بتونم دوباره نصبش کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohsen_bak در تاریخ 07-05-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینو برنامهرو نصب و از طریق این برنامه فتوشاپ رو پاک کن
http://download.softpedia.com/dl/f33...usetup2010.exe
mohsen_bak (07-05-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آقا پاک شد.....
دست درد نکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش از من در نیم ساعت بعدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
این یورزر و شماره سریال نداشت براش پیدا کردم:
Name : John Kennedy
Serial : 000017-6YFWWR-1U7TDC-KQN0CN-R9FU5W-W7HRXW-ZK3HCE-YX8TWZ-EJQ9CW-8UVFWB
تشکر مجدد هم داریم از راه نمایی بسیار کارگشای شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohsen_bak در تاریخ 07-05-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks