سلام
هنگام نصب کرل سریال را وارد کردم ولی متعصفانه طی اشتباهی سریال و...... فایل کرک عوض شد !
سوال : میشه الان کرول را کرک کرد یا حتما باید پاک ودوباره نصب کنم ؟
ممنون از پاسخ دوستان
کاربر شهرسختافزار
سلام
هنگام نصب کرل سریال را وارد کردم ولی متعصفانه طی اشتباهی سریال و...... فایل کرک عوض شد !
سوال : میشه الان کرول را کرک کرد یا حتما باید پاک ودوباره نصب کنم ؟
ممنون از پاسخ دوستان
|
|
بهتره حذف بشه و بعدش هم پوشه برنانه هم حذف بشه و اثراتش هم با CCLEANER از رجیستری حذف بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حتی چندبارهم باکلنیرپاک کردم ، ریجستر وفایل برنامه هم پاک کردم ولی دوبارهUntitled-1.gifاینجوری هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی اینطوری میشه باید ویندوزت را عوض کنی تا این کرک کار کنه . چون تغییراتی که تو رجیستری میگذاره . جلوی کرک رو میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (05-06-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام یعنی هیچ راهی نداره ! اینجوری که خیلی بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیق نمیتونم بگم عزیز . چون دسترسی به سیستم شما ندارم ولی عموما کرک کرل اگر از کار بیوفته راه انداختنش دوباره اش سختهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks