تغییر مسیر نصب پوشه از طریق نرم افزار adobe creative cloud است , باید وارد اکانت ادوبتون بشید و مسیر نصب رو از تنظیمات این برنامه تغییر بدید
از ارور درمورد رم شات بدید + مشخصات سیستمتون
سلام
ورژن جدید فتوشاپ را (Adobe Photoshop CC 2018 19.1.5.61161) را گرفتم ولی موقع نصب ؛ خودش اکسترج کرده وسپس نصب می کند بدون آنکه جای داشته باشه که بشه فولدرنصب راتغییر داد.
حتی دوبارهم نصب کردم وبادقت بیشتری کارکردم ولی گزینه ای برای تغییر نیست
ومشکل دوم ای که در c که نصب می کنه هیچ نرم افزار که باز می کنم و عکسی میزارم درنرم افزار با خطای کمبود رم مواجه میشم
|
تغییر مسیر نصب پوشه از طریق نرم افزار adobe creative cloud است , باید وارد اکانت ادوبتون بشید و مسیر نصب رو از تنظیمات این برنامه تغییر بدید
از ارور درمورد رم شات بدید + مشخصات سیستمتون
DOOM999 (13-08-18), iranpg (14-08-18), Mohammad-RI (14-08-18)
سلام جدیدا اینطوری شده چون قبلا خود نرم افزار ی تو قسمت ستاپ میشد تنظیم کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط -MohammdKhan- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار adobe creative cloud از کجا دانلود کنم
]با این روش دوست عزیز
برنامه EaseUS Todo PCTransPHP Code:
https://www.easeus.com/pc-transfer/change-adobe-photoshop-cc-2017-2016-install-location.html
iranpg (03-09-18)
سلام از طریق SymMover انتقال دادم ولی مشکل دوم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Untitled.jpgUntitled1.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط -MohammdKhan- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
چه مقدار رم روی سیستم دارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
step 1) go to reg edit and -> HKEY_CURRENT_USER
step 2) software
step 3) Adobe
step 4) Photoshop
step 5) click eg:- you're Adobe installed location 110.0, 120.0 (click the right path)
step 6) right click the correct key
step 7) right click the key -> click the New-> DWORD(32-bit) value
step 8) Name should be "OverridePhysicalMemoryMB" and press enter
step 9) double click and choose the Hexadecimal value and type "24000" press enter
step 10) close the regedit and open Adobe photoshop
سلام مرسی از شما فکر کنم درست شده تو تست فوری که کردم درست بود وارور قبل رانداد ولی باید بیشترتست کنم راستی علتش چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از برنامه باید از طریق رجیستری تغییراتی داد برای کار کرد بهینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (17-11-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks