اگر پارتشین سیستم GPT باشه . به خاطر اون هست . اگر GPT بود باید با MINITOOLS کانورتش کنی به MBR
کاربر شهرسختافزار
با سلام
تمام کرکهای موجود از جمله Windows Loader 2.2.2 و KMSpico.10.1.6 و Microsoft Toolkit را روی Dell Inspiron 5855 تست کردم متاسفانه هنوز پیغام اکتیو میاد Windows Loader 2.2.2 نصب میشه پیغام نصب موفقیت آمیز هم میده ولی مشکل همچنان پابرجاست حالا سوال اینه که آیا این مدل لپتاپ ویندوز مخصوصی داره یا فایل کرک دیگه ای هست برای رفع این مشکل!
با همین Windows Loader 2.2.2 تمامی ویندوزها اکتیو میشدن خیلی عجیب هست برام که چرا این یکی جواب نمیده!
ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 14-12-15 انجام شده است
|
|
fernaspe (14-12-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون،الان لپتاپ پیشم نیست به محض اینکه به دستم برسه امتحان میکنم نتیجه را اطلاع میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی کرک به پارتیشن هم ربط داره؟!
تا حاالا به چنین موردی برنخورده بودم ،عجیبه
نظرتون در باره این چیه؟
http://www.softgozar.com/WebPage/Sof...20%D8%AF%D9%84
fernaspe (14-12-15)
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدWAT FIX هم استفاده کردم و دوباره تست کردم جواب نداد،فقط میمونه نوع پارتیشن ،که اونم تست میکنم و نتیجه را اطلاع میدم خدمتتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks