شما بهتره یک یوزر اکانت جدید اضافه کنید (به جای تغییر نام قبلی) و فایل ها و ... رو انتقال بدید به اون یکی.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان من نمی تونم نرم افزار dropbox رو روی سیستم خودم نصب کنم به نظر شما علت چیه
ug7adugxnig0..jpg
3oxoywptps4e..jpg
فکر می کنم مربوط به اون یوزر فارسی باشه به اسم کامپیوتر البرز
x3q1kzqkkjrh..jpg
7teelb1c8lt1..jpg
zbedq136lsdn..jpg
من در هنگام لوگین ویندوز دو تا یوزر دارم یکی به اسم javad و دیگری به اسم othwer user که موقع ورود با این یوزر که در عکسها می بیند از طریق other user وارد می شم
ولی هر کاری کردم نتونستم این اسم رو تبدیل به انگلیسی کنم همونطور که می بینید توی همه قسمتها اسم رو تغییر دادم اما هنوز توی cmd به این اسم شناخته میشه و یا دانلودها میره توی قسمت دانلود همین یوزر کامپیوتر البرز
pvpbog4xhdm4..jpg
به نظر شما چطور می تونم این مشکل رو حل کنم البته مرورگر کروم هم نصب نمیشه روی سیستم
Comodo Internet Security
|
|
شما بهتره یک یوزر اکانت جدید اضافه کنید (به جای تغییر نام قبلی) و فایل ها و ... رو انتقال بدید به اون یکی.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
K1LOU (30-04-11)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ساخت یک یوزر جدید چطور باید تمامی تنظیمات و فایلها رو به اون انتقال بدم ؟
من در موقع ورود به ویندوز یک اکانت دیگه هم دارم ولی نه اسمی داره نه پسوردی ولی برای ورود پسورد می خواد
jadid1..jpg
من از قسمت other user وارد می شم و با نام کاربری و رمز خودم وارد سیستم میشم اما اون اکانت دیگه با ورد یه پسورد می خواد در حالیکه هیچ پسوردی توی سیستم ندارم
img0087..jpg
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks