با برنامه winsock fix یکبار تنظیمات Tcp/ip را ریست کنید
WinSockFix Download
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان بنده نود 32 رو پاک کردم و کلان دیگه با کابل وصل نمیشد درایو مربوط رو پاک کردم و مجدد نصب کردم! اوکی شد!
اما امروز دیدم لیست شبکه های وایرلس رو نشون نمیده ! و درایو مربوط رو پاک و نصب کردم اوکی نشد!
مشکل از چیه؟
1.JPG
2.png
adsadssadsa.JPG
|
|
با برنامه winsock fix یکبار تنظیمات Tcp/ip را ریست کنید
WinSockFix Download
memilad (02-01-17)
کاربر شهرسختافزار
دوسته عزیز ارور 53 داد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریست کردید بعدش ؟ مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
memilad (02-01-17)
کاربر شهرسختافزار
ارور داد بعدش ریست دادم باز انجام دادم اما باز ارور داد و مشکل هنوز هست هیچ وای فای رو نمیشناسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
memilad (02-01-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
Wireless Network Connection فعالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برید و ایپیش رو اتوماتیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون میشم بگید کدوم قسمته service wlan config?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
open network sharing center . ایپی قسمت ipv4 را روی اتو بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تجربه نداری از نظر من بهترین راه تعویض ویندوزه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks