از برنامه زیر استفاده کنید
Fast Shutdown
---------
این هم سه راه برای سرعت بخشیدن به شات دان
3 Ways To Speed Up The Windows 7 Shutdown Process
کاربر شهرسختافزار
دیر خاموش شدن سیستم با ویندوز7 لطفا راهنمایی کنید چکار کنم این مشکل حل شه ویندوز رو تازه نصب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
از برنامه زیر استفاده کنید
Fast Shutdown
---------
این هم سه راه برای سرعت بخشیدن به شات دان
3 Ways To Speed Up The Windows 7 Shutdown Process
کاربر شهرسختافزار
اگر سیستم ساعت های زیادی روشن باشه یا برنامه فتوشاپی چیزی باز باشه هم کندمیشه و برنامه ها دیر بسته میشه
واسه اینا چکار کنم
باید علت کندی رو بررسی کنید . مشخصات سیستم رو قید کنید بهتر میشه کمک کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سی پی یو 1.80 430 اینتل رم 1 گیگ ddr2
ضمنا برنامه فست شات دان رو انتی ویروس هی گیر میده
http://up.raadhost.ir/uploads/Untitled_2dd62.jpg
آخرین ویرایش توسط nimant در تاریخ 18-08-15 انجام شده است
مشخصات سیستمتون پائین هست . اگر مادربردتون اجازه میده رم و پردازندتون رو اپگرید کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این استفاده کنید
خاموش و ری استارت کردن سریع رایانه با SuperFast Shutdown 2.0
|
|
کاربر شهرسختافزار
مادر برد تا 4 گیگ ساپورت میکنه اگر یک گیگ دیگه اضافه کنم از این حالت در میاد
- - - Updated - - -
مادر برد تا 4 گیگ ساپورت میکنه اگر یک گیگ دیگه اضافه کنم از این حالت در میاد
اگر پردازنده و رم رو با هم ارتقا بدید بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 ماجول 2 گیگ رم
مادربردتون هم بگید تا پردازنده بهتون پیشنهاد بدم .
کاربر شهرسختافزار
نمی خوام خرج کنم وفقط واسه یه مدتی که با هاش کار میکنم می خوام یکم سریع تر کار کنه و فقط در حد رم باشه
http://up.raadhost.ir/uploads/mb.jpg
آخرین ویرایش توسط nimant در تاریخ 18-08-15 انجام شده است
یک پردازنده core2 duo رو میتونید حدود 40 تهیه کنید و یک رم 2 گیگ هم همین حدود . سر جمع با 80 تومن سرعت سیستم بهبود پیدا میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (19-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks