سلام کامپیوترم ویروس Shortcut گرفته و با نرم افزار Back_2_Normal_Mode_2.5.2 هم درست نشدو از گوشی منتقل شده و ویروس نیوفولدر هم دارم و انتی ویروس ندارم (اگه پاک میشه دارم نصب کنم) چیکار کنم همین؟
سلام کامپیوترم ویروس Shortcut گرفته و با نرم افزار Back_2_Normal_Mode_2.5.2 هم درست نشدو از گوشی منتقل شده و ویروس نیوفولدر هم دارم و انتی ویروس ندارم (اگه پاک میشه دارم نصب کنم) چیکار کنم همین؟
|
|
بهترین راه استفاده از دیسک نجات AVIRA هست . بعد از پاکسازی هم باید یک آنتی ویروس به روز نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iCe m@n (02-10-15), M3RS4D 50062 (02-10-15), sajjad.2014 (02-10-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام
آقا امید من داشتم این مطلب رو می خوندم تو نوشته های شما کلمه آنتی ویروس به حالت سبز رنگ در آمده بود روش کلیک کردم هدایت شدم به سایت دیگه اما وقتی سایت رو بستم دیدم کلمه آنتی ویروس بصورت عادی رنگ سیاه هست
با برنامه hitman pro سیستم اسکن کردم یه گزینه مشکوک پیدا کرد که مربوط بود به گوگل کروم آیا مرورگر کروم جاسوسی هست ( من با مرورگر اپرا داشتم این مطلب رو می خوندم چرا این مورد مشکوک تو مرورگر کروم پیدا شد )
روی نوشته من که هیچ هایپر لینکی نیست . نمیتونم چجوری برای شما لینک دیده شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط marjaneh66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (02-10-15), sajjad.2014 (03-10-15)
کاربر شهرسختافزار
حق باشماست من وقتی سایت مورد نظر رو بستم دیدم نوشته شما بصورت عادی هست خودم تعجب کردم بلا فاصله سیستم اسکن کردم به این مورد مشکوک برخوردم
اسم سایت www.reirmage plus.com ip\sys\index.php هست
لینک عکس : http://img2.shahrsakhtafzar.com/imag...9505707485.png
متاسفانه دیگه نمی تونم عکس آپلود کنم برای سایت دلیلشم نی دونم دقیقا چیه تا بهتر منظورم برسونم
آخرین ویرایش توسط marjaneh66 در تاریخ 02-10-15 انجام شده است
برای اسکرین شات یک یوزر در اپلود سنتر شهر سخت افزار بسازید و اپلود کنید و لینک عکس رو قرار بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط marjaneh66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بهتره یک فایروال یا اینترنت سکورینی نصب کنید . مرورگر اینترنت هم از سایت داخلی دانلود ونصب نکنید .
M3RS4D 50062 (02-10-15), marjaneh66 (02-10-15)
|
|
این برنامه برای بهینه سازیه که اصلا توصیه نمیکنم نصب کنید ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط marjaneh66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین کار همونی هست که اقا امید گفتن....
یه بار از با AVIRA سیستم رو بوت کنید و اسکن ....
یه بارم تو محیط ویندوز نصب کنید حالا AVIRA یا BitDefender یا اگه سبکتر خواستین Nod32 (ولی Nod32 یه سیاست کار داره و اونم رابطه مسالمت امزیش با ویروساس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) نصب کنید.
sajjad.2014 (03-10-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من برای حفاظت از سیستم نورتون 360 نصب کردم
برنامه hitman pro یه برنامه ازبین برنده بد افزار از روی مرورگر هاست که باید وصل بشی به اینترنت خودش سیستم چک می کنه سرعتش خیلی خوبه
اون سایتی هم که باز شده بود برنامه ویندوز rep رو پیشنهاد داده بود توسط همون مورد مشکوک لینک شده بود که با hitman pro پاکش کردم
ممنون از بابت راهنمایی در اولین فرصت حتما یه دیسک بوت دانلود می کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks