درايور ها به روز ميشن توسط ويندوز . درباره بايوس و frimware هم همين برنامه به شما اطلاع ميده .
قطعاتي كه درايور دارن هم مشخصه
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی تشکر امید جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام کل تاپیک و در این پست نتیجه گیری کنم تا افرادی که بعدا این سوال براشون پیش میاد و به هرنحوه ای به این تاپیک میان مثل من به نتیجه گیری واحدی برسن :
1- هیچ نیازی به آپدیت نرم افزاری لپ تاپ توسط خودمون نیست و تمامی نرم افزارهای جدید که توسط شرکت سازنده ی لپ تاپ و یا قطعات اون ارائه میشه توسط آپدیت های خوده ویندوز به روز میشن.
2-با یوس و frimware لپ تاپ توسط نرم افزار support assistant اچ پی آپدیت میشن و هیچ نیازی به آپدیت اون ها توسط خودمون نیست !!!
3-ارتقاء سخت افزاری لپ تاپ در زمان گارانتی اون میتونه باعث خارج شدن اون دستگاه از گارانتی بشه (پس به هیچ عنوان در زمان مشمولیت گارانتی به دستگاهتان اون و از لحاظ سخت افزاری ارتقاء ندین!)
اون دوستی هم که در تاپیک راهنمایی برای خرید لپ تاپ اچ پی گفته بودن میخوان لپ تاپ 7356se خودشون و کامل و از همه نظر آپدیت کنن (البته نرم افزاری) هیچ نیازی به انجام این کار توسط خودمون نیست تمامی آپدیت ها توسط ویندوز انجام میشه و همین نرم افزار ساپورت اچ پی , پس با انجام آپدیت ویندوز و توجه و آپدیت موارد اشاره شده توسط نرم افزار ساپورت همه ی لپ تاپ آپدیت میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر ویژه از امید جان و تمام کاربران فروم شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک به یک نتیجه گیری عالی رسید مدیران محترم اگه صلاح بدونن تاپیک و قفل کنن تا تاپیک به حاشیه کشیده نشه چون واقعا هر چیزی که لازم بود در مورد آپدیت لپ تاپ های اچ پی در این تاپیک پرسیده شد و جواب داده شد.
و اسم تاپیک و هم به آپدیت کامل نرم افزاری لپ تاپ های اچ پی تغییر بدین.
با تشکر
پییروووز باشید%
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تموم آپدیت ها توسط آپدیت ویندوز و یا این نرم افزار انجام نمیشه و باید کاربر به صورت دستی نیز از سایت سازنده لپ تاپ یا قطعاتش آپدیت کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين برنامه براي همين هست . كه نياز كاربر رو به مراجعه به سايت سازنده به حداقل برسونه . اگر اينطور بود كه شما ميگي لازم نبود اين برنامه وجود داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.nasery برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (31-01-14)
کاربر شهرسختافزار
آیا مثلا آپدیت جدید کارت گرافیک و این نرم افزار نشون میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا با آپدیت ویندوز کارت گرافیک هم آپدیتش انجام میشه؟
جواب هر دو این سوالات خیر است.
لطفا به کاربران راهنمایی های اشتباه نکنین.
از مدیر انجمنی مثل شهر سخت افزار بعیده.
HP Support Assistant offers a single location for your computer support needs. From here, you can automate and schedule maintenance, troubleshoot problems, find information about your computer and related topics, and get assistance using self-help options or by contacting HP. This software is available for supported notebooks with supported operating systems.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.nasery برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فكر ميكنم توضيح سايت hp كامل باشه . بعد عزيز من ايشون ويندوز لپتاپشون ارجينال هست خيلي از درايورها به همراه اپديت هاي ويندوز اپديت و نصب ميشه . حال شما ميگيد من اشتباه ميكنم . يك دليل و مدرك بياريد مشكلي نيست .
|
|
The HP Support Assistant is a collection diagnostic and repair tools that will keep your computer operating as efficiently as possible. You are strongly encourage to install the newest version and allow it to run tune up and diagnostic services on a regularly scheduled basis. For instance, set the program to run once a month, late at night, when the computer is not in use.
If you have a problem with your computer and you contact HP for assistance, you will be instructed to use the HP Support Assistant to install any known updates and run diagnostic tests BEFORE you can receive any specific technical advice.
The HP Support Assistant uses model specific information to diagnose hardware and software issues, install updated drivers and patches, and provide you with additional information and tools to keep your computer operating properly. It can be used if the original operating system was Windows 7 or Vista, or if it was updated to Windows 7 or Vista.
http://h10010.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...name=c02028499
کاربر شهرسختافزار
شما خودتون در پست های قبلی گفتین که درایورها توسط آپدیت ویندوز به روز میشن و این برنامه برای بایوس و frimware لپ تاپ هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بعد از 7 سال کار تخصصی در زمینه سخت افزار و تجاربی که داشتم این حرف و میزنم.
فکر کنم تا به حال حداقل فقط 3 تا لپ تاپ اچ پی با ویندوز اورجینال خودم داشتم(جز اونایی که برای تعمییر و فروش بودند.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما گفتین که تمام آپدیت های یک لپ تاپ توسط ویندوزش و این HP Support Assistantانجام میشه و دیگر هیچ نیازی به آپدیت توسط خودمون نیست.
من طبق تجربه و اطلاعاتی که دارم میگم شاید فقط 90 در 100 یا کمتر آپدیت ها توسط آپدیت ویندوز انجام بشه و توسط HP Support Assistant به ما اطلاع داده بشه و اگه بخواییم مطمئن بشیم که تمام قسمت های لپ تاپمون آپدیت شدن یا نه باید از سایت های سازنده قطعاتش یکی یکی چک کرده و آپدیت های جدیدش و بگیریم.
مدیران دیگر فروم هم میتونن نظرشون و در این مورد بدن فقط بدون قصد و غرض و جواب درست و بگن تا این تاپیک برای بررسی بیشتر به فروم های دیگر کشیده نشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks