کاربر شهرسختافزار
ببخشید تا آدم زیاد میدونه زیاد براش سوال پیش میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اگه من بخوام این قطعات و قسمت های قابل آپدیت لپ تاپ و آپدیت کنم باید به چه صورتی عمل کنم؟
یعنی چجوری خودم آپدیت کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیتونم؟
مگه میشه آدم نتونه لپ تاپ خودش و آپدیت کنه اونم با آپدیت های قانونی و اورجینالی که خوده شرکت سازنده لپ تاپ و سازنده ی قطعاتش ارائه میده؟
کاربر شهرسختافزار
امید جان منه بیسواد و ببخشید داداش شرمنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم از آپدیت و ارتقاء فقط نرم افزاری هست داداش ...
مثلا چه بخش هایی یا قطعاتی از یک لپ تاپ رو میشه به حالت نرم افزاری آپدیت کرد؟
و چجوری؟
شما فرمودین با آپدیت ویندوز و همین نرم افزار اچ پی همه ی درایور ها آپدیت میشن !!!
سوال من اینکه من الان اگه بخوام خودم مطمئن بشم که تموم قسمت های لپ تاپ آپدیت شده اس (درایور و نرم افزاری) باید چه قطعاتی رو از سایتشون چک کنم؟
امیدوارم تونسته باشم منظورم و برسونم داداش
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی تشکر امید جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام کل تاپیک و در این پست نتیجه گیری کنم تا افرادی که بعدا این سوال براشون پیش میاد و به هرنحوه ای به این تاپیک میان مثل من به نتیجه گیری واحدی برسن :
1- هیچ نیازی به آپدیت نرم افزاری لپ تاپ توسط خودمون نیست و تمامی نرم افزارهای جدید که توسط شرکت سازنده ی لپ تاپ و یا قطعات اون ارائه میشه توسط آپدیت های خوده ویندوز به روز میشن.
2-با یوس و frimware لپ تاپ توسط نرم افزار support assistant اچ پی آپدیت میشن و هیچ نیازی به آپدیت اون ها توسط خودمون نیست !!!
3-ارتقاء سخت افزاری لپ تاپ در زمان گارانتی اون میتونه باعث خارج شدن اون دستگاه از گارانتی بشه (پس به هیچ عنوان در زمان مشمولیت گارانتی به دستگاهتان اون و از لحاظ سخت افزاری ارتقاء ندین!)
اون دوستی هم که در تاپیک راهنمایی برای خرید لپ تاپ اچ پی گفته بودن میخوان لپ تاپ 7356se خودشون و کامل و از همه نظر آپدیت کنن (البته نرم افزاری) هیچ نیازی به انجام این کار توسط خودمون نیست تمامی آپدیت ها توسط ویندوز انجام میشه و همین نرم افزار ساپورت اچ پی , پس با انجام آپدیت ویندوز و توجه و آپدیت موارد اشاره شده توسط نرم افزار ساپورت همه ی لپ تاپ آپدیت میشه .
با تشکر ویژه از امید جان و تمام کاربران فروم شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک به یک نتیجه گیری عالی رسید مدیران محترم اگه صلاح بدونن تاپیک و قفل کنن تا تاپیک به حاشیه کشیده نشه چون واقعا هر چیزی که لازم بود در مورد آپدیت لپ تاپ های اچ پی در این تاپیک پرسیده شد و جواب داده شد.
و اسم تاپیک و هم به آپدیت کامل نرم افزاری لپ تاپ های اچ پی تغییر بدین.
با تشکر
پییروووز باشید%
|
|
کاربر شهرسختافزار
تموم آپدیت ها توسط آپدیت ویندوز و یا این نرم افزار انجام نمیشه و باید کاربر به صورت دستی نیز از سایت سازنده لپ تاپ یا قطعاتش آپدیت کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين برنامه براي همين هست . كه نياز كاربر رو به مراجعه به سايت سازنده به حداقل برسونه . اگر اينطور بود كه شما ميگي لازم نبود اين برنامه وجود داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.nasery برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (31-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks