سلام .
این به خاطر اینه که کودک صدا و تصویر مورد نظر رو دی وی پلیر نیستش ، اگر بتونید کودکاشو گیر بیارین و روش بریزین مشکلتون حل میشه .
شرمنده بنده کودکاشو ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به تازگی یک دی وی دی پلیر مارشال خریدم که هارد هم باز میکنه تقریبا تمام فرمتها رو هم باز میکنه اما در برخی موارد صدا نمیاد و تصویر داره و برعکس ( معمولا ویدیو هایی که از ماهواره دانلود شده و تبدیل میشوند چنین اند ) خواهشا کمک کنیدواقعا در مانده شده ام
رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد اما حتمی است
|
|
سلام .
این به خاطر اینه که کودک صدا و تصویر مورد نظر رو دی وی پلیر نیستش ، اگر بتونید کودکاشو گیر بیارین و روش بریزین مشکلتون حل میشه .
شرمنده بنده کودکاشو ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
کاربر شهرسختافزار
ببخشید این کودک چی هست از کجا باید دانلود بشه ؟ رویی چه چیزی باید ریخته بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت پاسختان
The-Joker (15-12-12)
خواهش می کنم .
اگر بتونید مدل دقیق دی وی دی پلیرتون رو ذکر کنید ، بنده راحت تر می تونم کودکایه مورد نظر رو اگر داشته باشه پیدا کنم براتون ، خودتون هم اگر تو اینترنت سرچ کنید می تونید پیدا کنید .
شما کودک رو رویه فلش می ریزی و بعدش به دی وی دی وصل می کنیدش ، بعدش از داخل تنظیمات یا setup دی وی دی گزینه ی بروز رسانی از طریق usb یا گزینه ی دیگه رو انتخاب می کنیدو می ذارید نصب بشه .
البته بازم می گم ، ممکنه که کودک مورد نظر نباشه ولی شما مدل بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
کاربر شهرسختافزار
http://www.digikala.com/?Products=Co...-DVB-T-ME-5021
هم ماهواره ایرانیه هم دی وی دی پلیر - خیلی ممنونم که راهنمایی ام میکنید
ببخشید نمیشه با تغییراتی در صدایه ویدیو کاری کرد
پیگیری موضوع در پی تی
http://forum.persiantools.com/t332163.html#post6167147
آخرین ویرایش توسط kara daee در تاریخ 16-12-12 انجام شده است
فرمت ضبط شده از روی ریسیور ها معمولا MPG فشرده نشده هست ، هم حجم فایل بسیار بالاست هم به علت ضعف پردازنده های ریسیور ها صدا و تصویر سینک نمیشن
به راحتی یک برنامه تبدیل فرمت مثل ImToo یا هر چیز دیگه ای که تو اینترنت پر هست بگیرید و به فرمت AVI یا ... که فشرده سازی بهتر و سینک بهتری دارن تبدیل کنید
به نظر من مشکل از Codec نیست ، MPG فرمت کمیابی نیست که ساپورت نشه مشکل از ضعف ریسیور در ضبط کردن هست
البته از جنس درجه 3 همچون مارشال هم نباید گذشت و بی تقصیر گذاشت !
Fastest in Iran
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت پاسختان البته نظر شما در این مورد درست نیست چون دی وی دی ویدیو های 1080 را براحتی باز میکند بنده با پیگیری در پرشین تولز به این نتیجه رسیده ام که این دی وی دی فرمت صدایی ac3 را نمیتواند باز کند حالا مشکل در این است که با چه نرم افزاری صدایه استخراج شده و تبدیل شده بهacc را با فیلم ترکیب کنم بازم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (16-12-12)
کاربر شهرسختافزار
عزیز وقتی ویدئوی 1080 رو باز می کنه خیلی عجیبه که که کدک AC3 رو نشناسه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید معمولا فیلم های HD ریپ دارای فرمت صدای DTS و یا AC3 هستن ، علاوه بر این AC3 یکی از استاندارهای فرمت DVD هم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kara daee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر ترتیب همونطور که دوستان گفتن شما یک کانورتور پیدا کنید ( می تونید برای دانلود به سایت Videohelp.com مراجعه کنید ) و فایل های ویدئویی تون رو تبدیل کنید.
شما نیاز ندارید صدا رو جدا کنید و تبدیل کنید ، معمولا کانورتورها این امکان رو دارند که استریم ویدئو رو دست نخورده بذارن و فقط استریم صوتی رو به فرمت مورد نظر شما تبدیل کنند.
( مثلا به جای کدک ویدئو گزینه copy video stream رو انتخاب کنید ) شما برای صدا هم فرمت AAC یا MP3 رو انتخاب کنید که هر دستگاهی قادر به خوندنش هست.
و فرمت فایل تون رو هم AVI و یا MP4 انتخاب کنید.
نرم افزار کانورتور هم من بهتون Media Coder رو پیشنهاد میکنم. شما از هر کانورتور دیگه ای می تونید استفاده کنید.
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
بله خودم هم تعجب میکنم میتوانم تبدیل کنم اما واقعا تبدیل کردن فرایند طولانی یه و موقعی که ویدیو ها زیاد باشه دیگه بدتر میخواستم بدانم راه ساده تری هست
The-Joker (16-12-12)
سلام دوست عزیز .
هر چی می گردم نه کودک هاشو و نه فایل آپدیت دستگاه ستاپ باکس رو پیدا می کنم .
اصولآ فکر نکنم که بشه رویه دی وی دی پلیر ها کودک نصب کرد و به صورت پیش فرض کودک مربوطه روشون نصب هست .
راه حل مناسب همونطور که دوستان فرمودن تبدیل فایل های مورد نظر می باشد .
ببخشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks