SajjadKhati (23-02-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من ویندوز 7 رو در یکی از پارتیشن ها نصب دارم با کلی درایور اپدیت شده نرم افزار و تنظیمات گوناگون
الان نیاز دارم که ویندوز XP هم برای کارهای دیگه ام (تو یه پارتیشن دیگه) داشته باشم و نمیخوام از مجازی سازی استفاده کنم
مشکلی که هست اینه که xp اصلا بوت نمیشه (تنظیمات بایوس درسته) از داخل ویندوز 7 هم میخوام اقدام به نصبش کنم کنم گزینه install غیرفعاله
---
بعضی جاها دیدم میگن اول باید xp نصب بشه و بعد 7
نمیدونم تا چه حد درسته و اینکه هیچ راهی برای عوض کردن ترتیبش هست یا نه
SajjadKhati (23-02-16)
|
|
xp کلا با همه لجهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از 7 بکاپ بگیر
بعد xp رو نصب کن
در این صورت احتمالا 7 ات بالا نمیاد . اگه بالا نیومد ، اول dvd ویندوز 7 را بزار ببین میتونی بوت اش را تعمیر کنی یا نه . اگه نشد ، از بکاپ استفاده کن
بعد از ریکاوری کردن بکاپ ویندوز 7 ، باز بوت xp میپره . حالا باید توی 7 نرم افزار EasyBCD نصب کنی و بوت ویندوز xp رو برای درایو مورد نظری که xp داخل اش نصب هست را درست کنی تا xp بوت اش تو لیست بیاد
اگه هم میخای قضیه ی اون ترتیب رو نصب کن ببین جواب میده ولی قبل اش از 7 بکاپ بگیر
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت ریپلای
والا مشکل همین نصب ایکس پی هست
نه بوت میشه که وارد نصب ویندوز بشه نه از داخل 7 گزینه نصبش فعاله
دوتا ایکس پی تست شده هم امتحان کردم هردو همینه
SajjadKhati (23-02-16)
آها منظورت اینه که ستاپ اش بوت نمیشه برای نصب؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا سیستم ات جدیده و مادربردهای سوکت جدید (1150 به بعد رو میدونم که این طوره ولی 1155 رو دقیق نمیدونم) اجازه ی نصب ویندوز xp رو نمیدن
حالا مدل مادربرت چیه؟
Al!R3ZA (23-02-16), DOOM999 (23-02-16), SajjadKhati (23-02-16)
کاربر شهرسختافزار
دقیقا ستاپ اش بوت نمیشه
مینبرد: GIGABYTE - Motherboard - Socket AM3+ - GA-870A-USB3L (rev. 3.1)
رم: 4 گیگ
پردازنده: phenom x2 b59
گرافیک: ati 5770
SajjadKhati (23-02-16)
|
|
تو سایتش زده xp رو ساپورت میکنه
شاید برای تنظیمات بایوس باشه
دقیقا چه پیامی میده؟
بزار استاد امید بیاد بیشتر راهنمایی کنه
Al!R3ZA (25-02-16), DOOM999 (23-02-16), SajjadKhati (23-02-16)
این لینک آموزشی هم چون تصویری هست میتونه رهگشا باشه
Dual Boot Your Pre-Installed Windows 7 Computer with XP
Al!R3ZA (25-02-16), SajjadKhati (23-02-16)
استاد امید با این روش که نمیشه برای مادربردهایی که xp را ساپورت نمیکنن مثل H97-D3H ویندوز xp نصب کرد . میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی دوران خوبی داشتیم با xp . یادش بخیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بشه منم مایلم xp نصب کنم . البته بجز نصب مجازی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks