سلام
من سیستم جدید بستم آخرش متوجه شدم دی وی دی رایترم IDE هست و مادر برد سوکت IDE نداره!
می خواستم ببینم امکانش هست بدون دی وی دی رام ویندوز رو نصب کنم؟ مثلا از رو فلش؟
سلام
من سیستم جدید بستم آخرش متوجه شدم دی وی دی رایترم IDE هست و مادر برد سوکت IDE نداره!
می خواستم ببینم امکانش هست بدون دی وی دی رام ویندوز رو نصب کنم؟ مثلا از رو فلش؟
|
|
بله با استفاده از فلش بوتیبل . از نرم افزار Rufus استفاده کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
mehdinet (10-07-16)
ممنون فقط اگه فلش رو bootable کنم قابلیت برگشت داره که دوباره بتونم فلش رو بصورت عادی استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . مشکلی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط حجم فلش باید 8 گیگ یا بیشتر باشه. روی بعضی فلش های 4 گیگ بگیرنگیر داره و درست بوتیبل نمیشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
mehdinet (10-07-16)
فلشم 32 گیگه فقط اگه بسوزه 60 تومن میپره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما خودتون تا حالا امتحان کردین این روش رو؟ چون من قبلا با ویندوز 7 یه بار سعی کردم این کار رو بکنم ولی بوت نمیشد
بله صد بار امتحان کردم. کار کردن با این نرم افزار خیلی راحت هست و فلش تون مشکلی براش پیش نمیاد. بنظرم ویندوز 8.1 بهتر و سبکتر و بروزتر از 7 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks