0reza666 (15-06-16), Aaron Swartz (15-06-16)
سیستم عاملت چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا رو ویندز 8.1 و 64 بیتی هستم. متمعانم خودم به اشتباه جای دست زدم که الان نمیدونم چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
اگه می خوای بیام تو سیستمت برات درستش کنم قرار نیست که کار خاصی بکنم چون هر کاری بکنم همزمان شما هم می بینی اگه خواستی بگم چه جوریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اگه نمی خوای اون مسیری که رفتی everyone رو ساختی برو و حذفش کن
برو توی control panel و user acount (البته در کنترل پنل باید view by رو از قسمت بالا سمت راست بزاری روی small )
بعد برو توی change user acount control setting تو پنجره ای که باز می شه سمت چپ یک میله ای وجود داره دستگیرش رو بیار تا ته پایین در never notify
ابن کار باعث می شه ازت درباره نصب برنامه ها سوال نکنه که می خوای نصب کنی با نه
اگه دستگیرش پایین بود که مشکلت از این نبوده
اهان همینه که یکی بهم گفته بود بیارم پایین من میخوام این حالت بمونه الان ردیف شد.
http://img2.shahrsakhtafzar.com/imag...3628337885.png
من میخوام از من سوال کنه دیگه برعکس گفتیا. ممنون کمک کردی.
خودش اصلی رو فلش کشیدم رو گذینه یک هست. یه دوستی برای یکاری بهم گفته بود بزارم پایین یعنی گذینه دو و اینطوری کرده بودم که مشکل شده بود برام الان ردیفه بازم ممنون
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 15-06-16 انجام شده است
mohammad- (15-06-16)
با سلام
ببخشید تاپیک جداگانه نزدم
این چرا اینطوریه ؟؟؟
http://s7.picofile.com/file/82559128..._28_54_102.jpg
همون ویندوز 10 هست که نصب کردی دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید اکتیوش کنی (با استفاده از کرک)
Aaron Swartz (15-06-16), AMD>INTEL (15-06-16), amirpcp30 (15-06-16)
|
ویندوز اکتیو نیست ، ویندوزتون رو کرک کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
دوستان چه جوری می شه یک پستی که گذاشتم رو حذف کنم (تو بعضی از فروم ها می شه چون خیلی کاربردیه)
مثلا اگه پست های 16 و 17 همین تاپیک که تکراری هستن و پست 21 که ممکنه باعث گمراهی بعضی ها بشه اگه بلد نباشن و همین پستی که الان می ذارم (یعنی 38) که آخریشه همشون حذف بشن تاپیک منظم تر می شه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا وقتی سیستم خاموش کردم و بعد چند ساعت روشن کردم باز حالت اول بود. با اینکه این راه رفتم اوکی کردم پنجره رو... چه کنم به حالت اول برنگرده مشکل کجاست؟
1- ابتدا در دکمه استارت ویندوز رو می زنی و در قسمت سرچ می نویسی cmd و بعد می ری روی cmd راست کلیک می کنی و run as administrator رو می زنی طبق تصاویر زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یعد عبارت زیر رو تایپ می کنی یا از همین جا کپی کن و توی cmd راست کلیک کن و paste کن
sfc /scannow
این فایل های سیستمی ویندوزت رو تعمیر می کنه وقتی 100 در صد کامل شد ویندوز رو ریستارت کن
2- بازم دکه استارت رو بزن و تایپ کن regedit و یا کلید ویندوز رو با R از روی کیبورد بگیر تا پنجره run ظاهر بشه و اونجا regedit رو تایپ کن
کلید ویندوز
توی پنجره regedit برو به مسیر زیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System
و در قسمت راست EnableLUA رو باز کن و بزار روی 1 ( 1 یعنی فعال بشه و 0 یعنی غیر فعال بشه) و بعد ریستارت کن
نکته : اگه دستگیره uac تا ته پایین باشه باید EnableLUA روی 0 باشه و اگه دستگیره uac بالا باشه EnableLUA باید روی 1 باشه وگرنه باعث بروز خطا می شه ( اون خطای net framework هم از همین ناشی می شه )
چون شما دوست داری این حالت فعال باشه پس دستگیره uac تا ته بالا باشه و EnableLUA روی 1
3- در run تایپ کن gpedit.msc
از سمت چپ پنجره بالا برو به مسیر زیر
computer configuration/windows settings/ security settings/local politicies/security options
و از سمت راست عبارت زیر رو پیدا کن و بازش کن
User Account Control Behavior Of the elevation prompt for administrators in admin approval mode
منو رو باز کن و بزار روی همون عبارت که دورش رنگ قرمز کشیدم
و بعد ریستارت کن
4- با آنتی ویروس درایو ویندوز رو هم چک کن ویروسی نباشه و در نهایت اگه درست نشد یک user جدید بساز و از نوع administrator هم باشه
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 16-06-16 انجام شده است
0reza666 (16-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks