8.1 نسخه BLUE در حال حاضر یکی از پایداترین ویندوزهای ممکن هست . نسخه 64 PRO را نصب کنید .
کاربر شهرسختافزار
کاربرد من گیم هست وقتی در ویندوز 10 بازی میکنم یه سری مشکلات به وجود میاد مثلا وسط بازی ارور stop working میده یا با این که محدودیت سخت افزاری ندارم بازی بعضی وقتا تیک میزنه یا مثلا یه بازی که واسه سال 2015 هست روی ویندوز 7بدون مشکل بازی کردم ولی رو 10 وقتی بازی رو باز میکنم همون اول ارور stop workingمیده
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخه بعضی از بازی های جدید مثل کوانتوم برک فقط روی ویندوز10 قابل اجرا هستند.احتمالا بازی های آینده هم همینطور باشند.
بازی های dx12 بله روی ویندوز 10 اجرا میشن . سعی کنید اخرین نگارش ویندوز 10 را نصب کنید . کمترین مشکل را داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad k.a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چیزی که مشخصه اینه که این اشکال از ویندوز نمیتونه باشه، درایور هاتون رو چک کنید و ویندوز رو آپدیت، ویندوز 10 ورژن چنده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad k.a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (07-10-16)
کاربر شهرسختافزار
درایور کارت گرافیک آپدیت کردم.ویندوزم ورژن 1511 هست.
آخرین ویرایش توسط mohammad k.a در تاریخ 08-10-16 انجام شده است
|
|
mohammad1985 (08-10-16)
کاربر شهرسختافزار
منظورت 1511 هست دیگه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad k.a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
این بیلدی که گفتین نصب کردم ولی مشکل حل نشد!راه حل دیگه ای نیست؟
مشخصات دقیق سیستم را بنویسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad k.a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما با این برنامه جلوی پروسه ها و اپدیت ویندوز 10 را بگیرید
Download Destroy Windows 10 Spying - MajorGeeks
DOOM999 (09-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks