از این استفاده کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام ..دوستان من با این افزونه موزیلا
Full Web Page Screenshots
کار میکردم.و از صفحات اموزش سایت ها به راحتی اسکرین شات کامل میگرفت..حالا میگه باید تبدیل به pro بشه..کار نمیکنه..میشه شما نصب کنید تست کنید ..اخه میخوام اسکرین شات بگیرم.
اگه نرم افزار دیگه هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
از این استفاده کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (11-10-16), javaheri69 (11-10-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید کدوم رو باید بزنم نصب بشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فایل نصبی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بفرما
AMD>INTEL (11-10-16), javaheri69 (11-10-16)
کاربر شهرسختافزار
درود..تغییری مشاهده نشد؟؟مرورگر من موزیلا هست..ایا باید Full Web Page Screenshots رو دوباره نصب کنم یا ن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این رو چک کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (12-10-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از افزونه webtopdf استفاده کن
از همه بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (13-10-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اون به درد نخورد..لطف میکنی اموزش همینو بدی..Full Web Page Screenshotsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخه قبلا باهاش کار کردم خیلی عالی بود اسکرین شات کامل میگرفت..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Add to firefox رو بزن درست میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (13-10-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من همه این کارا رو میکنم میگه باید تبدیل به pro بشه..قبلا اینطوری نبود.این S باید ابی رنگ باشه S اخه قبلا ابی بود درست کار میکرد.اینم عکسشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 13-10-16 انجام شده است
salpc (13-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks