درود
دوستان وقتی نرم افزار اتوکد 2016 یا 15 رو نصب میکنم این ارور مواجه میشم
آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار » Image Viewer
درحالی که نسخه جدید تن فریم ورک در ویندوز 8.1 نصب هست .
مشکل از خود نرم افزار هست (دانلود شده) یا چیز دیگه ای؟
کاربر شهرسختافزار
درود
دوستان وقتی نرم افزار اتوکد 2016 یا 15 رو نصب میکنم این ارور مواجه میشم
آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار » Image Viewer
درحالی که نسخه جدید تن فریم ورک در ویندوز 8.1 نصب هست .
مشکل از خود نرم افزار هست (دانلود شده) یا چیز دیگه ای؟
|
|
salpc (18-12-15)
کاربر شهرسختافزار
از ابتدا تا ورژن 4.6.1 نصب کردم ولی کار نکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا هم نرم افزار Corel Studio x8 نصب نمیشه میگه یه ورژن قبلی از این نرم افزار نصبه!!
کاربر شهرسختافزار
8.1 proبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
64 bit
یوزتون admin هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر 4.5 نصب شده باشه نباید این پیغام رو بده . مگر مشکل از حود ویندوز باشه یا یوزرتون ادمین نیست .
|
|
در قسمت سرویس برید ببینید سرویس های .net دیسیبل نباشند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آموزش ادمین کردن یوزر رو بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قسمت یوزر تو کنترل یک یوزر ادمین بسازید و تست کنید .توی همون یوزر پنل هم میتونید acount type رو تغییر بدید .
salpc (19-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks