دوست عزیز شاید تنظیمات پروکسی idm بهم خوره
شما اول idm رو باز کنید بعد در سربرگ downloads بعد وارد گزینه options شود در سر برگ porxy چک کنید تمام گزینه ها غیر فعال باشد این تنظیمات رو چک کنید اگر مشکلی بود درخدمتم
کاربر شهرسختافزار
با سلام یه سوال داشتم
من با دانلود منیجر به یه مشکل عجیب و جدی بر خوردم مشکلم اینه که وقتی میخوام چیزی دانلود کنم از بعضی سایتا idm فایلو میره واسه دانلود ولی حجم فایلو نمینویسه و هر چقدم صبر میکنم نمینویسه و وقتی شروع دانلود می زنی ارور میده و نمیره واسه دانلود منظورم اینهکه اگه مثلا اون فایل winrar باشه اون ایکن کتابها میاد ولی زیرش حجمو ننوشته و روی شروع کلیک میکنی ارور میده و دانلود نمیکنه ولی وقتی همون فایلو با دانلودر اینترنت اکسپلورر دانلود میکنم دانلود میشه چیکار باید بکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی اگه اون فایل دو کیلوبایتم باشه بعضی مواقع به همین مشکل می خورم؟
|
|
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز شاید تنظیمات پروکسی idm بهم خوره
شما اول idm رو باز کنید بعد در سربرگ downloads بعد وارد گزینه options شود در سر برگ porxy چک کنید تمام گزینه ها غیر فعال باشد این تنظیمات رو چک کنید اگر مشکلی بود درخدمتم
*MoJtAbA* (01-01-14), mehrdad_ab (01-01-14), Rezasam1 (02-01-14)
کاربر شهرسختافزار
اقا همه غیر فعاله.
نمیدونم متوجه سوالم شدین یا خودتون این مشکلو داشتین؟
همکار انجمن اورکلاک
عزیز از لینک زیر ببینید مشکلتون حل میشه با نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط avrill برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر حل نشد یک عکس از اون پیغام بفرستین تا راهنمایی کنم
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...13/#post264432
کاربر شهرسختافزار
عکس پایینو شما نگاه کن اون قسمت که حجم فایلو زده 4,34 MB تو دانلود منیجر من بعضی فایلا وقتی می خوام دانلود کنم اون قسمت که حجم فایلو زده واسه من هیچ حجمی نداره اون ایکن هست ولی حجمی نداره و وقتی رو start download کلیک میکنم بره واسه دانلود ارور میده و دانلود نمیکنه حالا متوجه شدی دوست عزیز؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب احتمالا" لینکتون مسدود هست یا هیتلر به قول معروف
در چنین مواردی حجم دانلود رو نشون نمیده و با زدن دکمه استارت پیغام اخطار میده که طبیعی هست
*MoJtAbA* (02-01-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه فایلای غیر هیتلرم نمیگیره و اگه مسدود باشه پس چرا دانلودر اکسپلورر همون فایلو دانلود میکنه؟دانلود منیجر نمیگیره بعضی فایلارو ولی وقتی لینکو به دانلودر اکسپلورر میسپاریش میگیرتش؟موندم واقعابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بحث جداست اگه با مرورگر دانلود میشه
تعدادی از سایتها از دانلود منیجر در حالت اکانت رایگان پشتیبانی نمی کنند مثلا" برخی سایتهای اشتراک فایل فقط در صورت داشتن اکانت خریداری شده
اجازه استفاده از دانلود منیجر رو میدن و در حالت رایگان یا free فقط با خود مرورگر دانلود انجام میشه
حالا سایتتون چیه ؟ اگه خواستین لینک بدین چک کنیم
کاربر شهرسختافزار
اقا الان در حال حاضر سایتی در اختیار ندارم فقط می خواستم بدونم چطوری سرعت دانلودر اکسپلوررو زیاد کنم خودتون در جریانیت که چقد سرعتش پایینه مثلا با دانلود منیجر با سرعت 64 میگیره و با مرورگر اکسپلورر با 1 یا 13 اخرش چکار باید بکنم سرعتش تو اکسپلورر مثله منیجر بشه؟
اگه قرار بود مرورگر مثل دانلودمنیجر دانلود کنه که نیازی به نرم افزارهای دانلود نبود
IDM فایل شمارو طبق سرعت اینترنت یه 4 تا 32 قسمت تقسیم میکنه تا نهایت استفاده از سرعت اینترنت شما بشه
مرورگرها چنین قابلیتی ندارند
اگر لینکتون از سایتهای اشتراک فایل مثل رپیدشر مدیافایر و... ازین دست هست میتونید اکانت لیچ بخرید 6 گیگ 2 هزار تومن لینکتون رو مستقیم کنید
سایت رپیدپارس یا رپیدباز اینکارو می کنند
*MoJtAbA* (02-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks