مشکلش اینه که
رزولیشن رو بیش از حد بردید بالا
من قبلا تو بایوس دستگاه خودم این کارو کرده بودم درست شد ولی یادم نیست اقا امید جواب میده
اومدم رزولوشن ویندوز رو تغییر بدو یهو بعد از اوکی کردن تصویر رفت.
الان سیستم تو بایوس بالا میاد حتی لدینگ هم میکنه و صدای بالا اومدن ویندوز هم میاد.ولی همین که وارد ویندوز میشه تصویر میره.
سوالم اینه که راهی هست که بشه رزولوشن رو تغییر داد و به حالت قبل برگردوند؟یا ناچارم ویندوز رو عوض کنم؟
به مانیتور دیگه ای جز مانیتور خودم دسترسی ندارم.
الانم با لپتاپ اومدم.آیا میشه با کابل کن و لپتاپم وارد سیستمم بشم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مشکلش اینه که
رزولیشن رو بیش از حد بردید بالا
من قبلا تو بایوس دستگاه خودم این کارو کرده بودم درست شد ولی یادم نیست اقا امید جواب میده
MAZY (15-01-15)
رزولوشن ماتیتور فول اچ دی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون فول اسکرین نمیشد اومدم تغییرش بدم که این جوری شد.
مانیتورمم ایکس ویژن هست مدل D40
واقعا چیز مزخرفی هست.
خدا کنه دزست شه اطلاعات درایو ویندوزم خیلی مهمه نمی خوام بپره...
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
اگه وارد ویندوز میشید و بعد با تصویر سیاه مواجه می شید سیستمتون آلوده به ویروس REGSRV.EXE هست و باید اونو از بین ببرید.
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از بالا اومدن ویندوز کلید f8 رو بزنید. بعد گزینه enable vga boot رو بزنید . بعد از بالا اومدن ویندوز درایور گرافیکتون رو دوباره نصبکنید.
MAZY (15-01-15)
به ویروس ربی نداره خودم رزولوشن رو تغییر دادم همزمان تصویر رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
منظورتون اینه که با اف 8 وارد بایوس بشم بعد این گزینه رو بزنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از ری استارت اف 8 رو که مبزنم وارد بوت دیوایس میشه که 3 تا گزینه داره که هیچ کدومش مربوط به گرافیک نیست
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
این ویروس جوری طراحی شده که با اعمال تغییرات روی رجیستری خودش رو نشون میده ، مثلا بعد از نصی مجدد ویندوز.(البته ممکنه از قسمتهای دیگه هم باشه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (15-01-15)
یغنی ممکنه بعد از تغییر تو رزولوشن هم خودشو نشون بده طوری که دیگه سیستم تصویز نده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فق با تصویر دادن سیستم مشکل دارم حتی صدای بالا اومدن سیستم هم میادو حتی صدای ارور هم میاد از اسپیکر ولی تصویز ندارم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks