سلام دوستان من تازه عضو شدم امید وارم تاپیک رو درست زده باشم
من یک مشکل عجیب دارم لپتاپ n501vw یا همون ux501vw دارم با ویندوز ارجینال این ویندوز من همه اپدیت هاش همه رو این اخری 1703 نصب کردم حتی ویندوز رو از اول ریختم البته همون ارجینالشو. ولی بازم زمانی که یه برنامه باز هست و روی دسکتاپ باهاش کار میکنم یا مرورگر فرقی نداره منوی استارت یا نوتیفیکشن بارو باز میکنم کند و لگ میزنن هر دوشون و سرعت اون برنامه هام هم پایین میاد و به صورت برقی باز میکنه این ها رو .یک مثال دیگه هم بزنم مثلا potplayer بازه دارم فیلم میبینم منوی استارت رو باز کنم فیلم برقی و کند میشه و سرعت لپ تاپ میاد پایین منوی استارت هم کند باز میشه بازم واسکرول درش هم کند میشه . و زمانی سرعت خوبه که همه برنامه ها بستست یعنی برنامه باز اما مینی مایزش کردم و در صفحه دسکتاپ قرار دارم منوی استارت یا نوتیفیکشن بارو باز میکنم خیلی سریع و عادی هست و فقط موقع باز بودن برنامه ها این مشکل دارم .امیدوارم دوستان متوجه شده باشند.فکر نمیکنم کسی این مشکل منو داشته باشه اصلا با این سیستم قوی که دارم این مشکل نباید باشه.
یک مشکل دیگر هم دارم من اخرین نسخه درایور کارت گرافیک اینتل رو از سایت خودش دانلود میکنم بعد میبینم ویندوز واسه خودش میاد نسخه 4590 رو نصب میکنه همه کارم کردم اصلا نمیدونم چشه
مشکل سوم هم ویندوز ارجینالشه که میخواستم ویندوز پرو 10 رو بریزم ولی انگا نه انگار دوباره ویندوز خانگی خودشو میریزه و براحتی دوباره اکتیو ارجینال کارخونه میشه.اگه لینکی که بتونم به جواب این 3 تا سوالم برسم لطفا انتقال بدید

Bookmarks