سلام
نرم افزار Andy رانصب کردم ولی موقع اجرا صفحه سیاه میاد می نویسد android already running.waiting for opengl render شمامی دانیدمشکل ازکجاست ؟
اینم بگم چندبارپاکش کردم دوباره نصب کردم ولی مشکلم حل نشد.
کاربر شهرسختافزار
سلام
نرم افزار Andy رانصب کردم ولی موقع اجرا صفحه سیاه میاد می نویسد android already running.waiting for opengl render شمامی دانیدمشکل ازکجاست ؟
اینم بگم چندبارپاکش کردم دوباره نصب کردم ولی مشکلم حل نشد.
|
|
iranpg (08-10-15)
کاربر شهرسختافزار
Intel Core i3 Dual 2330M (Sandy Bridge) 2.20GHzبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPUs 4 Cores 2x2: Intel(R) Core(TM) i3-2330M CPU @ 2.20GHz
Windows 7 x64 Ultimate (Single User) V6.01 Build 7601 Service Pack 1 Dell N5110 ELECTROLOX-PC::electrolox Persian (0429) Iran (981)
گرافیک دستگاه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (08-10-15)
کاربر شهرسختافزار
NVIDIA GeForce GT 525Mبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزتون چیه درایور کارت گرافیکتون رو بدم ؟ نوع ویندوز ؟ 32 یا 64 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (08-10-15)
|
|
iranpg (08-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks