سلام. روي سلول مورد نظر کليد سمت راست را بزنيد و Property بگيريد. بعد از اون فرمت رو روي Text بزاريد تا مشکلتون حل بشه و دقيقا هموني که تايپ مي کنيد چاپ بشه.
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. روي سلول مورد نظر کليد سمت راست را بزنيد و Property بگيريد. بعد از اون فرمت رو روي Text بزاريد تا مشکلتون حل بشه و دقيقا هموني که تايپ مي کنيد چاپ بشه.
A30 (18-01-10), D J V A H I D (18-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون كه پاسخ داديد امابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببينيد اگر بخواهم فايلي كه در آن مثلاقرار بوده 05E12 باشد و شده 5.00E+12 بايد آن را چه كار كنم تا به حالت اول برگردد
چون از اين مورد كه گفتم خيلي است و نوشتن مجدد آن هم تقريبا به علت زياد بودن غير ممكن است بايد چه كنم تا
قسمتهايي كه به خاطر وجود حرف E در آن به شكل ديگري در آمده را بازيابي كنم و به حالت اول برگردانم
ممنون اگر راهنمايي كنيد
مدیر سابق انجمن
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید CTRL+H رو بزنید در کادر اول E و در کادر دوم را خالی بزارید تا هرچی E هست پاک بشه
متونید به جای E حرف دیگری نیز قرار دهید.
SSA Super V.I.P
من Excel کار نکردم زیاد ، مگه Search & Replace نداره ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
A30 (19-01-10)
کاربر شهرسختافزار
تا دلت بخواد من كار كردم روزي 6 ساعت!!من Excel کار نکردم زیاد ، مگه Search & Replace نداره ؟
چرا داره
در مورده مشكل دوستمون
راحترين راه اينه كه يك فاصله spase را بزن بعد هر چي ميخاي تايپ كن ديگه حله
ميتوني كل صفحه شيت را سلكت كني و تنظيماتي كه دوستمون گفت انجام بدي يا از سر برگ home قسمت number
بزار رو جنرال يا تكس
من راستي 2007 كار ميكن
سوالي بود در خدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط love_pc در تاریخ 18-01-10 انجام شده است
A30 (19-01-10), haj_farbod (19-08-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه با فاصله مشكل حل نميشه در ضمن من راهي ميخوام كه اونهايي كه به اين شكل در اومدن درست بشه راهي داره ببينيد من از يك سايت اين ها دانلود ميكنم مربوط به كارم است بعد چون با اكسل باز مي كنم اينجور ميشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تمام اينها توي قسمت Propoerty يک سلول (تعداد ارقام و رقم اعشار و ...) قابل تنظيمه.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز
من تا به حال با اين مشكل برخورد نكرده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال
يك 5 دقيقه ور رفتم يك راهي پيدا كردم براتون تو فيلم اموزشي نشون دادم
مردم تا اپ كردم با اين ديال اپ كوفتيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون فكر كنم مشكلتون اذيتتون ميكرد خوشحال ميشدم كمكي كرده باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يا حق موفق باشي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
esyoo (20-01-10), reza76622201 (20-01-10)
کاربر شهرسختافزار
esyoo (20-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks