با یه نرم افزار رایت، اون فایل ISO رو روی یه سی دی رایت کن... بعد سیستمت رو با همون سی دی بوت کن... همین
کاربر شهرسختافزار
من این برنامه رو دانلود کردم و نمیتونم به دیسک تبلیش کنم و ازش استفاده کنم !!
کسی میدونه باید چه کار کرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محتوای برنامه ی دانلود شده :
اولین پوشه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داخل فایل فشرده شده :
داخل فایل فشرده شده و داخل پوشه ی BootCD
|
|
کاربر شهرسختافزار
با یه نرم افزار رایت، اون فایل ISO رو روی یه سی دی رایت کن... بعد سیستمت رو با همون سی دی بوت کن... همین
Overclocker (25-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم همین فکرو کرده بودم ولی ترسیدم که مثل دیتا رایت بشه و بوت نشه !!!
راستی از طریق دیتا رایت کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس خوب شد که اول پرسیدی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دیتا رایت کنی بوت نمیشه...
فایل ISO رو با برنامه ی رایتت (مثلا Nero) باز کن... یا از گزینه ی Burn Image استفاده کن و فایل Iso رو بهش بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (25-10-08)
کاربر شهرسختافزار
من از این راه رفتم درسته ؟ :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اون پوشه ها که تو CD رایت نمیشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کدوم پوشه ها منظورته؟ اگه منظورت کیبورد پچه، که قبل از رایت کردن باید پچش کنی.. اگه منظورت فولدرهاییه که توی فایل آیزو میبینی، باید بگم همشون باید رایت شده باشن...
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظورم کیبورد پچ بید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی Iso رو اپن میکنم دیگه اون که Add نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
؟
کاربر شهرسختافزار
اون رو باید قبل از رایت تو فایل آیزو پچ کنی... البته فکر نمیکنم لازمت بشه، ولی به هر حال یه راهنما تو همون فولدر هست برای همین کاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (25-10-08), Overclocker (25-10-08)
کاربر شهرسختافزار
گفته بود که محتوای پوشه ی کیبرد پچ را جایی بریز که فایل آیزو باشه بعد فلان فایل رو اجرا کن و خودش به صورت اوتوماتیک حلش میکنه ولی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
64
تو ویندوز 64 بیت نمیتونه کارشو انجام بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب مشخصه چی داره میگه، فایلش رو سیستم عامل های 64 بیتی کار نمیکنه... یا با یه سیستم عامل 32 بیتی پچش کن، یا بیخیالش بشو... که من هم پیشنهاد میکنم بیخیال بشی... برات فایده ای نخواهد داشت... به هر حال راهش اینه که گفتم
Labyrinth (25-10-08), Overclocker (25-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks