سلام وخسته نباشید من تو یه نهادی کار میکنم
جدیدا یه مشکلی پیش اومده برام که همه اسپولر درایور پرینتر 2035 خراب میشه و تعداشون زیاد میشه
کسی متونه راهنمایی بکنه مشکلو حل کنیم
سلام وخسته نباشید من تو یه نهادی کار میکنم
جدیدا یه مشکلی پیش اومده برام که همه اسپولر درایور پرینتر 2035 خراب میشه و تعداشون زیاد میشه
کسی متونه راهنمایی بکنه مشکلو حل کنیم
|
این دقیقا یعنی چی ؟
تعداد چی زیاد میشه ؟اسپولر درایور چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون حافظه موقت یا قرقره چاپ(Print Spool ) هست که به احتمال خیلی زیاد مشکل از ویندوزتون هست با ویندوز دیگه هم امتحان کنید اگه این مشکل زیاد پیش میاد که پرینتر رو بدید تعمیر ولی اگه تعدادش کمه می تونید دستی فایل اسپول شده رو کنسل کنید (با از روی پرینتر یا از داخل ویندوز )
سلام تو قسمت منیجمنت این مشکل هست print spool منظورم اینه که ویروس یا بدافزاری هست که بیاد منتشر بشه بیشار بشه یابشه جلوشو گرفت ؟؟؟؟
بعید می دونم ویروسی این کار رو انجام بده
این مشکل یا سخت افزاری پیش میاد ( خراب شدن حافظه پرینتر ، پورت های usb ، کابل و ... ) یا نرم افزاریه که مشکل از ویندوزتونه (درایور و ...)
ولی اگه این اتفاق کم میافته طبیعیه و دستی حذفش کنید (تو پرینتر های سری 2035 و 2055 معمولا بیشتر این اتفاقات میافته )
STUXNET (14-11-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks