یک اسکرین شات از وضعیت پارتشین ها با برنامه acronis بدید .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
یه لپ تاپه جدید گرفتم روش ویندوز 7 هست که از ویندوزش بکاپ گرفتم و حالا میخام پارتیشن بندی کنم و بعدش 8.1 بریزم
الان یه مشکلی دارم که خودش دوتا درایو داره یکی که خالیه یکی هم توش ویندوز هست
توی قسمت پارتیشن بندی هم میرم دوتا درایو دیگه هست به اسم BIOS_RVI و system اولی 13 گیگ دومی 100 مگابایت
توی نت چندجایی گشتم بعضیا میگفتن بخاطر اینه که هارده لپ تاپو Basic MBR شناسایی میکنه
اون دوتا درایو هم که توی مای کامپیوتر نشون نمیده رو نمیدونم چی هستن که بخام پاکشون کنم
الان چیکار کنم که به درایو های بیشتری نیاز دارم؟(تاحالا زیاد پارتیشن بندی میکردم ولی اولین باره به این مشکل برخوردم)
هم با برنامه پارتیشن بندی ویندوز امتحان کردم هم با برنامه Acronis
|
|
*MoJtAbA* (25-09-14), ALI-AM (25-09-14), alksdj (26-09-14), Morteza.m1371 (25-09-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا دوتا درایو بزارم بمونه یکی توش ویندوز یکی دیگه رو logical کنم بعد پارتیشن بندی کنم اونو حله؟
اون دوتا درایو سیستمی رو پاک کنم یا مهمه؟
کل هاردتون حجمش چقدره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان چه پارتیشن های دارین با چه حجم هایی؟
میخواید چنتا پارتیشن داشده باشین با چه حجم هایی؟
به این 3 مورد پاسخ بدین تا راهنمایی تون کنم.
بهترین کار shrink پارتشین ها هست . این عکس هم متاسفانه اینقدر ریز هست که نمیشه دید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-09-14), ALI-AM (25-09-14), Morteza.m1371 (25-09-14)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید بخاطر عکس
این هم عکس کامل
هارد یک ترا هست میخام سه تا حدود 200تا 300 داشته باشم یکی هم صد گیگابایتی برا ویندوز
که اون دوتا درایو سیستمی اجازه نمیده درایو پنجم ساخته بشه
یه درایوو logical کنم بعد تقسیمش کنم مشکل حل میشه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بله بهترین راه shrink هست .درایو d رو shrink کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-09-14), ALI-AM (25-09-14), alksdj (26-09-14), M3RS4D 50062 (25-09-14), Morteza.m1371 (25-09-14)
اگر امکانش هست و میتونید اطلاعاتتون رو روی یه هار دیگه کپی کنید(ترجیحا با اکرونیس بکاب بگیرید از فایلاتون نه پارتیشن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم نمیتونید که باید shrinkکنید از Disk Management
کاربر شهرسختافزار
ممنون مشکل حل شد
رو هارد هیچ اطلاعاتی نریختم هنوز فقط ویندوز هست که اونم ازش بکاپ گرفتم الانم میخام ویندوز عوض کنم
فقط اینکه اون دوتا درایو سیستمی مهمن یا پاکش کنم؟
bios recovery رو پاک نکن . حجم زیادی هم ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-09-14), ALI-AM (25-09-14), alksdj (26-09-14), Morteza.m1371 (26-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks