لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان من روی pc از آنتی ویروس Avira ورژن 10.0.0.567 استفاده میکنم وتا حالا هیچگونه مشکلی با آن نداشتم اما دیروز تا حالا سیستم antivir guard آن کار نمیکند unknown زده ونمیتوان آنرا فعال نمود چندین بار آنتی ویروس را از کامپیوتر Uninstall کردم ومجددا نصب وآبدیت نمودم
ولی در بعد از نصب کامل وآپدیت وقتی که pc را ریستارت میکنم antivir guard غیر فعال
(چتر قرمز مربوطه بسته میماندو.....) میشود
البته بقیه قسمتهای آن درست کار میکند
لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
آخرین ویرایش توسط sshmha در تاریخ 21-10-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
کاربر شهرسختافزار
من تا حالا با این مشکل برخورد نکردم ،
شما این مسیر رو برو
control panel ----> administrative toole-----> services
وقتی پنجره service باز شد بگرد دنبال سرویس های مربوط به آویرا اگر stop هستند اونها رو استارت کن و اگر startup type اونها manual هست به automatic تغییرشون بده
اگر این راه نشد حتما یه نرم افزاری اجازه ی run شدن رو نمیده باید startup ویندوز رو چک کنی یا اینکه کلا بیخیال این آنتی ویروس بشی
sshmha (27-10-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط richi_rich برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن تشکر
دوست عزیز در یک pc دیگر که این برنامه درست کار میکند مراحلی را که گفتید رفتم ودوقسمت زیر مربوط به این آنتی ویروس بود
avira antivir stheduler
avira antivir guardکه البته هر دو استارت و اتوماتیک بودند
اما درpc دیگر که مشکل داشت فقط قسمت اولی بود ودومی که مربوط به همان گارد سیستم یعنی باز بودن چتر اصلا وجود نداشت
آیا راهی هست که آن را به این لیست اضافه کرد
متشکرم
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sshmha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا جواب دهید
متشکرم
کاربر شهرسختافزار
من هم دقیقاً همسن مشکل رو دارم دوستان
یعنی اگه این سرویسهاش درست بود و باز هم کار نکرد باید آنتی ویروس رو عوض کنم؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks