درود
یک مشکل هست که وقتی آپدیت انویدیا رو دانلود میکنم نمیشه اون رو به درایو دیگه ای منتقل بکنم فقط کپی میشه! دسترسی هم فول هست ! چی کارش کنم؟؟(ببخشید جای سوال رو اشتباه فرستادم)
کاربر شهرسختافزار
|
|
salpc (26-06-15)
کاربر شهرسختافزار
بله.8.1 64برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (26-06-15)
کاربر شهرسختافزار
نه چون من خودم هم با 8.1 همین مشکل رو داشتم . با یوزر ادمین بالا اومدم و دوباره پرمیشن ها را ست کردم . کلا این قابلیت به شدت اعصاب خورد کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (26-06-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بی زحمت روش کار رو کامل برام بگید. .(چون یه کاربر تعریف کردم ولی نمیدونم ادمین هست یانه.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو قسمت manage و local user and group میتونید متوجه بشید .
به صورت تصویری توضیح داده
http://www.askvg.com/guide-how-to-ta...ly-in-windows/
salpc (26-06-15)
کاربر شهرسختافزار
منم همین مشکلو دارم. مشکل از خود فایل هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با unlocker میتونید پاکش کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
salpc (26-06-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشین...
یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه من یه سری برنامه هارو نمیتونم پاک کنم نه از add or remove قابله پاکه نه از مسیرهHKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall
لطفا راهنماییم کنید...اون برنامه ای هم که پاک نمیشه ویژوال بیسیک هستش
ویه مشکله دیگه هم که به وجود اومده اینه که وقتی یه برنامه رو دانلود میکنم با فرمت ویژوال بیسیک باز میکنه چیکار کنم؟؟؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks