SajjadKhati (09-03-16)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان
مشکل عجیبی دارم
بعد از اینکه سیستم رو خاموش میکنم بیشتر وقت ها که میخوام روشن کنم خودش وارد قسمتت تعمیر ویندوز میشه
و حتما باید یک بار ریستارت کنم تا ویندوز بالا بیاد
بعضی وقت ها هم که گیرش زیاد میشه مجبور سیستم ریستور کنم
این مشکل در هایبرنت هم رخ میده موقع روش شدن میگه فایل هایبرنت از دست رفته و از اول بالا میاد
چند مرتبه هم ویندوز عوض کردم اما مشکل همچنان باقیست.
ممنون میشم سریعتر کمکم کنید. خیلی رو اعصابه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (09-03-16)
|
|
تعمیر ویندوز چیه؟
صفحه آبی یا سیاه قبل از بالا اومدن ویندوز منظورته؟ اون صفحه ای که هاردت رو اسکن میکنه منظورته؟
SajjadKhati (09-03-16)
کاربر شهرسختافزار
منظورم همون Repair windows هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک میکنم فایل های ریجیستری ویندوز بهم میریزه
الانم که سیستم دوباره روشن کردم راحت اومد بالا ولی روزولوشن بهم ریخته.
با اینکه اخرین نسخه درایور کارت گرافیک روهم نصب کردم.
اینم اسکرین شاتی که گفتید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mtz689 در تاریخ 09-03-16 انجام شده است
SajjadKhati (09-03-16)
کابل ساتا رو عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtz689 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور سیستمتون و مشخصات سیستمتون چیه ؟
SajjadKhati (09-03-16)
کاربر شهرسختافزار
راستی اینو یادم رفت بگم
مشکل اصی اینه که وقتی هر دفعه ویندوز بالا میاد یکی از درایور ها از کار میفته و هر کاری هم میکنم دیگه نصب مجدد هم نمیشه
همین الان هم مجبور شدم دوباره ویندوز عوض کنم
مثلا هر دفعه ای برای خودش یه باز درایور گرافیک از کار میفته یه بار دیگه درایور صدا و از همه بدتر درایور شبکه اینترنت از کار میفته که دیگه اونو نمیشه تحملش کرد.
مشکل هم فک نمیکنم سخت افزاری باشه
هر چی هست احتمالا ویروسی هست که باعث بروز این مشکل میشه البته این نظر منه. انتی ویروس هم نود هم نصب کردم با اخرین اپدیت هاش کل هاردو اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.
در ضمن ویندوز که عوض میکنم فقط درایو سی رو فرمت میکنم ، بقیه درایو ها اطلاعاتی دارم که لازمه و نمیتونم کل هارد رو فرمت کنم.
آخرین ویرایش توسط mtz689 در تاریخ 11-03-16 انجام شده است
|
|
پاور مشکل دار و متفرقه هم میتونه عامل این مشکلات باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtz689 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks