کسی از دوستان راهکاری نمی شناسه؟
با سلام
نرم افزار پاور دایرکتور نسخه 11 رو پاک کردم که دوباره نصب کنم ولی از طریق کنترل پنل پاک نکردم و از طریق نرم افزار geek که هم خود نرم افزار و هم رجیستری نرم افزار رو پاک می کنه, پاک کردم. ولی مثل اینکه به صورت کامل پاک نشده و از طرق مختلف فایل های اضافی رو پاک کرده ام ولی موقع نصب دوباره, پیغام می دهد که فایل هایی وجود دارد و باید آنیستال بشود ولی وقتی yes رو می زنم که اول آنیستال کنه و بعد نصب کنه, به صورت پشت سر هم چندین پنجره نصب دوباره باز می کنه و من هم مجبورم که پنجره ها رو ببندم. به غیر از نصب دوباره ویندوز, چگونه می توانم این مشکل رو حل کنم؟
|
کسی از دوستان راهکاری نمی شناسه؟
سلام
ورژن 11 چیه !
ورژن 17 اش الان با قابلیت های بسیار بسیار زیاد نسبت به ورژن 11 ، منتشر شد .
DOOM999 (04-10-18), Speed Racer (04-10-18)
عزیز! می دونم ورژن های بروزتری وجود داره به خاطر اینکه سیستمم ضعیف هست, به خاطر اینکه هنگام کار با کندی و ... مواجه نشم به خاطر همین این رو نصب کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. حالا به خاطر اینکه بتونم دوباره نصب کنم باید دوباره ویندوز نصب کنم, اگر نسخه های جدید تر رو نصب کنم که فقط 64 بیت رو قبول می کنه, آیا مثل همین 11 می تونم راحت کار کنم یا اینکه به خاطر سنگین بودن, گیر پیدا می کنه؟ (چون اگر اینطوری بشه, هنگام کار خیلی حوصله بر هست)
2. چندتا پروژه از نسخه 11 خروجی گرفته ام, آیا این خروجی ها رو بدون مشکل در نسخه های جدیدتر باز می کنه که بتونم ادامه کار رو روی نسخه های جدیدتر ادامه بدم؟ (تاکید می کنم بدون مشکل)
با تشکر
SajjadKhati (04-10-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط taha.h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
1) سیستم عامل 32 بیتی ندارم ولی فکر کنم روی 32 بیتی هم نصب شه .
سنگین بودن که سنگینه . نمیدونم هم بخاطر چی هست که این طور سنگینه ولی این سنگین و لگ داشتنش از نسخه ی 9 به بعد شروع شده بود اگه یادم بیاد . نسخه ی 11 اش هم همینجوری موقع جلو و عقب کردن بعضی از فرمت های ویدئویی ، کم میاورد .
2) نسخه های بعدی مشکلی ندارن (اینکه تاکید میکنین ، میتونم بگم تست نکردم اما معمولا نرم افزارها در نسخه ی بعد ، از پروژه های نسخه ی قبل شون ساپورت میکنن)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks