با سلام...راستش منهر وقت ویندوز ایکس پی نصب میکنم روی سیستمم مثل جت همه چی خیلی خوب و راحت کار میکنه و خودم خیلی راحت ترم با ایکس پی!ولی وقتی ویندوز سون رو نصب میکنم خیلی همه چی طولانی عمل میکنه مثلا 4 دقیقه باید صبر کنم مای کامپیوتر و درایوها درست بیان بالا و یا وقتی دی وی دی میزارم توی کیس چند دقیقه باید صبر کنم تا دی وی دی لود شه و بیاد بالا و یا نرم افزارها خیلی دیر نصب میشن...کلا همه چی خیلی دیر اتفاق میفته توی سونی که نصب میکنم ولی ویندوز ایکس پی خیلی راحت و با سرعت و عالیه همه چیز..میخواستم ببینم چرا این طور میشه؟!من خودم ویندوز سون رو بیشتر میپسندم چون هم از لحاظ کارایی و هم گرافیکی خیلی بهتر از ایکس پی هست...ولی بنا به دلایلی که گفتم همیشه با ویندوز سون مشکل دارم!هاردم هم صد در صد سالمه سه روزه گرفتمش و کلا کارکردش سه روزه ولی بازم همین مشکل وجود داره.!میخواستم ببینم اولا به نظرتون این مشکل از کجاست و ثانیا میخواستم ببینم ایا راهی برای تبدیل ویندوز ایکس پی به سون وجود داره به طوری که یک جورایی ویندوز ایکس پی کاملا به سون تبدیل بشه ولی ماهیت ویندوز ایکس پی روی سیستم باقی بمونه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید