من هارد اینترنال وسترن خریدم ولی کامپیوترم اتومات اون رو به دو قسمت تبدیل کرده که 2 ترا قابل دسترسی است و بقیه اش رو اجازه استفاده نمیده .چرا؟ روی disk management هر دو پارت رو نشون میده ولی یک قسمتش غیر فعال و اون قسمت دیگش قابل استفادس
کاربر شهرسختافزار
من هارد اینترنال وسترن خریدم ولی کامپیوترم اتومات اون رو به دو قسمت تبدیل کرده که 2 ترا قابل دسترسی است و بقیه اش رو اجازه استفاده نمیده .چرا؟ روی disk management هر دو پارت رو نشون میده ولی یک قسمتش غیر فعال و اون قسمت دیگش قابل استفادس
آخرین ویرایش توسط mehrdadvatan در تاریخ 15-04-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (15-04-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من خیلی به هاردای اینترنال وارد نیستم 2 تا هاردی که داشتم اکسترنال بوده اولی سونی بوده که گم کردم تازگی رفتم ADATA گرفتم 2 ترا سرعتشم 5 گیگه خیلی خوبه, من از اینجا خریدم قیمتش از بازار هم یکم بهتر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد اکسترنال Adata مدل Dash Drive HV620 External Hard Drive,Dash Drive HV620 External Hard Drive-1TB,Dash Drive HV620 External Hard Drive-750GB,Dash Drive HV620 External Hard Drive-2TB,Dash Drive HV620 External Hard Drive-500GB
یه شات از disk management بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdadvatan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مقدار قابل دسترسی نیست؟
ظرفیت دقیق هارد رو ننوشنید. نوع مادربرد هم باید قید بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdadvatan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks