برنامه destroy windows spying را اجرا کن . ببین تغییری حاصل میشه ؟
مشکل دانلودها نیست . اون فایلهایی هست که از سرور مایکروسافت مخفیانه میگیره تا ویندوز را به زور به 10 اپدیت کنه .
سلام.در راستا و تداومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تاپیک قبلیم که هیچ برنامه مدیریت پهنای باندی رو نمی تونستم رو سیستمم نصب کنم بالاخره برنامه net limiter4 رو نصب کردم.همونطور که تو تاپیک قبلیم گفتم 2 روز متوالی در یک چشم به هم زدن حجمم به صفر رسید.
من خیال می کردم بابت برنامه du meter و کرکش بوده که حجمم رو خورده.اما امروز بعد از نصب برنامه جدید متوجه شدم که وقتی لینکی رو در idm میزارم زیر دانلود بعد که مثلا 2 درصدش دان میشه و توقف رو میزنم اما میبینم که باز هم دانلود ادامه داره اما به صورت مخفی و فقط توسط همین برنامه های
مدیریت پهنای باند میشه متوجه شد که دانلود ادامه داره.چون این برنامه ها هر برنامه و کانکشنی که به اینترنت متصله و در حال دانلود هستش رو نشون میدن.و برای من هم برنامه net limiter4 نشون میده که idm همچنان در حال دانلود هستش.
اما نکته تعجب بر انگیزش اینه که حتی نیم درصد هم به حجم دانلود شده لینک فوق اضافه نمیشه.یعنی با اینکه دانلود مخفیانه در حال ادامه هستش اما وقتی میام و ادامه دانلود رو میزنم میبینم که همون 2درصدکه دانلود شده بود باقی مونده.
مطمئن بودم که کار ویروسه.اما پس از اسکن سیستم با بیت دیفندر توتال سکوریتی 2016 آپدیت شده دارای لایسنس قانونی هیچ ویروسی پیدا نشد.
وقتی توسط برنامه net limiter4 روی idm عملیات kill process رو انجام میدم اونجاست که سرعت تبادل دیتا(رسیو) توسط تسک منیجر صفر نشون داده میشه و دانلود مخفی متوقف میشه.(حتی در تسک منیجر خود ویندوز هم نشانی از فعال بودن idm نیست اما در قسمت پرفورمنس تسک منیجر نشون میده که حجمی در حال دانلود است) فعلا این تنها راهی هست که برای توقف دانلود مخفی برام باقی مونده.
تقاضای کمک از دوستان دارم.
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
|
برنامه destroy windows spying را اجرا کن . ببین تغییری حاصل میشه ؟
مشکل دانلودها نیست . اون فایلهایی هست که از سرور مایکروسافت مخفیانه میگیره تا ویندوز را به زور به 10 اپدیت کنه .
david-ebi (07-05-16)
متاسفانه مشکل رو حل نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر داره فایلای ویندوز 10 رو مخفیانه دانلود میکنه پس چطور با kill کردن idm توسط برنامه net limiter4 دانلود مخفی متوقف میشه؟
در عکس زیر مشاهده می کنید با اینکه دکمه توقف دانلود در idm را زده ام اما idm همچنان با سرعت 99 کیلوبایت در حال دانلود است(این حداکثر سرعتی است که فعلا دارم)
همچنین جزییات کانکشنهای idm رو میبینید که هر کدوم در حال دانلود هستند و آی پی که کنارشون هست متعلق به سایتی هست که من داشتم ازش دانلود می کردم(که الان دکمه توقف لینک دانلودی اون سایت رو زدم)
پس دقیقا معلومه که همچنان از اون سایت داره دانلود میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
6.25 بیلد14
cpu;intel 5820k
اگر مشکل بودجه نداری . لیسانس idm را تهیه کن . چون بعضی از کرک ها میتونه چنین مشکلاتی بشه . یا نسخه قدیمیتر مثل 6.23 را نصب کن . همیشه جدیدترین نرم افزارها بهترین نیستند مخصوصا ما که از نسخه کرک شده استفاده میکنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگر از جدیدترین نسخه یعنی بیلد 16 استفاده کنم چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
باید تست کنی .ولی نسخه قدیمی تر را توصیه میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (07-05-16)
من به واسطه داشتن چند خط تلفن و چند اشتراک اینترنت از شرکتهای مختلف به یک نتیجه ای رسیدم.برخی isp های اینترنتی در برخی روزها و ساعات برای اینکه بتوانند طوری از مشترک حجم خوری کنند که به هیچ وجه مشترک نتواند قانونا شکایتی بکند طرحی را پیاده می کنند که idm شما حتی پس از اینکه دکمه توقف فایل دانلودی را بزنید مخفیانه به دانلود ادامه دهدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از 2 روز پیش که من با این مشکل مواجه شدم یکی از 3 شرکت اینترنتی این مشکل را نداشت.یکی دیگر در بعضی ساعات این مشکل را داشت و سومی هم همیشه این مشکل را داشت
در حال حاضر نیز این مشکل خود به خود رفع شده و الان هیچکدام حجم خوری ندارند
یعنی دیروز در اوج مکاتبات من و آقا امید وقتی با یک شرکت اینترنتی دیگه میومدم و دانلود میکردم می دیدم که اون مشکل وجود نداره
چیز عجیبیه خلاصه و به نظر من تنها همین چیزی که در ابتدا گفتم به عقل جور در میاد
خصوصا اون شرکتی که همیشه اون مشکل رو داشت معروفه به حجم خوری(با تحقیق در انجمنهای مختلف)
cpu;intel 5820k
david-ebi (08-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks