سلام
یکی از درایو های هاردم رو وقتی تو فایل کپی میکنم سرعتش روی 90 تا 100 مگ هستش ولی بعد از چند ثانیه سرعت میاد پایین و روی 1 تا 8 مگ نوسان میکنه مشکل از کجاست؟ تست سرعتش هم ضمیمه کردم
سلام
یکی از درایو های هاردم رو وقتی تو فایل کپی میکنم سرعتش روی 90 تا 100 مگ هستش ولی بعد از چند ثانیه سرعت میاد پایین و روی 1 تا 8 مگ نوسان میکنه مشکل از کجاست؟ تست سرعتش هم ضمیمه کردم
آخرین ویرایش توسط mehdinet در تاریخ 21-04-17 انجام شده است
|
|
mehdinet (21-04-17)
به پیوست ضمیمه شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن این شات برای هارد وسترن هست نه سامسونگ که بنچمارک گرفتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی دیده نشده. ولی از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و با برنامه LLF یکبار لو لول فرمت کنید
mehdinet (21-04-17)
اشتباه شد این یکیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچی این هارد تعطیلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdinet (21-04-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks