طبق گزارش نرم افزارHardDisk Sentialبنظر میرسه هارد شما دچار مشکل هست ، اما من هم (بدون در نظر گرفتن گزارش نرم افزارتون که سلامت هارد رو 27 درصد اعلام میکنه) این مشکل صد درصد شدن هارد رو تو ویندوز 8 به بالا داشتم ، با اینکه بر خلاف هارد شما ، مال من کاملا سالم بود . تو فروم های مختلف گشتم دنبال مشکل و به نتیجه هم رسیدم . اول شما چک بفرمائید کدوم پروسس هارد رو درگیر کرده که گاه به گاه صد در صد میشه شاید مشکل از نرم افزار ناسازگاری که احیانا نصب کردین نباشه ، بعد که از سلامت نرم افزاراتون مطمئن شدین ، سرویس windows search رو غیر فعال کنید . درمورد من که صد در صد جواب داد و بعد از غیر فعال کردن این سرویس ، دیگه هارد درگیر نشد و الان نرمال کار میکنه . البته تو فروم مایکروسافت کاربرا اشاره کرده بودن که سرویس superfetch هم غیر فعال بشه که من بعد از رفع مشکل با غیر فعال کردن ویندوز سرچ ، نیازی ندیدم تغییرش بدم . این مشکل بسیار شایع شده بعد از عرضه ورزن 8 و بخصوص 8.1 و 10 ، به انگلیسی سرچ بفرمائید راه حل تصویریش در یوتیوب هم گذاشته شد ه . اگر بعد از تعویض هارد باز هم این مشکل رو داشتین ، امتحان بفرمائید ، 99 درصد غیر فعال کردن این سرویس سرچ ویندوز ، مشکل رو حل خواهد کرد .

Bookmarks