شات HD SENITEL رو بگذارید . تمام مشکلات هارد بدسکتور نیست . مشکلات دیگه هم وجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه لپ تاپ دل دارم inspiron 6400 و ویندوز 8 روش نصبه
چند وقته جدیدا در واقع که مدام در حال کار کردن فضای دیسک رو میزنه100 درصد و مدام گیر میکنه بعد دوباره چند لحظه درست میشه و بعد دوباره گیر میکنه
نرم افزار HardDisk Sential رو نصب کردم نوشته 27 درصد سالم هست بعد نرم افزار HDD Regenerator رو نصب کردم و گذاشتم کار کنه ولی چیزی از بدسکتور پیدا نکرد
به نظرتون مشکل از چیه ؟چیکار باید کنم؟
|
|
شات HD SENITEL رو بگذارید . تمام مشکلات هارد بدسکتور نیست . مشکلات دیگه هم وجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hodi18 (01-03-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد یکبار باید فرمت کامل بشه بعد با hdat2 اسکن بشه . بهتره low level format بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hodi18 (01-03-16)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونم .بعد ویندوز هم یعنی پاک میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه اطلاعات پاک میشه . باید بکاپ بگیرید . در کل این هارد دیگه قابل اطمینان نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (01-03-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونم.من یه هارد اکسترنال دارم به نظرتون میشه اون رو هارد دایمی خودم کنم به جای هارد لپ تاپ ؟در کل به نظرتون چیکار کنم ؟هارد لپ تاپ هست که بگیرم ؟یا همین هادر اکسترنال کافیه و جواب میده ؟ و میشه روی اون ویندوز نصب کنم ؟آخه من از طریق فلش میتونم ویندوز نصب کنم روی هارد ولی نمیدونم چه شکلی میشه از طریق فلش روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کنم ببخشید سوال هام زیاد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hodi18 در تاریخ 01-03-16 انجام شده است
بضی از هاردهای اکسترنال رو میشه استفاده مدل هارد رو بگید تا بهتون اعلام کنم . پیشنهاد میکنم یک هارد سامسونگ نو 500 یا 1 ترا تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
adata hd 710 یک ترابایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی انباکسش کنی و هاردش را در بیاری وصل کنی به جای این هاردتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks