دورد
میخوام با xbox app ویندوز 10 از بازی یا حالا هر برنامه ی دیگه ای فیلم بگیرم اما این پیامو میده: This PC cant record clips
سخت افزار مورد نیاز هم دارم !
کاربر شهرسختافزار
دورد
میخوام با xbox app ویندوز 10 از بازی یا حالا هر برنامه ی دیگه ای فیلم بگیرم اما این پیامو میده: This PC cant record clips
سخت افزار مورد نیاز هم دارم !
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
کارتتون از این سری هست
AMD: AMD Radeon HD 7700 series, HD 7700M series, HD 8500 series, HD 8500M series, R9 series, and R7 series or later.
NVIDIA: GeForce 600 series or later, GeForce 800M series or later, Quadro Kxxx series or later.
Intel: Intel HD graphics 4200 or later, Intel Iris Graphics 5100 or later.
Mehrdad.A 88 (13-09-16)
Mehrdad.A 88 (13-09-16), salpc (13-09-16)
کاربر شهرسختافزار
کارتم 630 هست و end task هم کردم ولی بازم نشد !
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
درایور هم سعی درایوری باشه که هم به روز باشه و هم whql داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (13-09-16)
کاربر شهرسختافزار
حالا درایور هم آپدیت کنم ببینم چی میشه، حال میکنم مایکروسافت هم هیچ جوابی براش نداره
TechRadar (14-09-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks