SajjadKhati (10-01-16)
کاربر شهرسختافزار
SajjadKhati (10-01-16)
|
|
با برنامه بوتیبل زیر میتونی پسورد رو حذف کنی
Offline Windows Password & Registry Editor
javaheri69 (10-01-16), SajjadKhati (10-01-16)
کاربر شهرسختافزار
آیا باید این برنامه که لینک دادین تو ویندوز باید نصب کرد??من سیستم که روشن میکنم خب همونجا پسورد میخاد .دیگه وارد ویندوز نمیشه که.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از ST15iِ من با Tapatalk
البته غیر از روشی که استاد امید گفتن ، اگه ویندوز xp باشه میشه زمانی که پسورد میخاد ، دو بار پی در پی و سریع ctr+alt+del رو زد و توی صفحه ی سیاه جدیدی که باز میشه در قسمت username نام administrator بصورت دقیق و بدون اشتباه نوشته بشه و اگه این یوزرنیم پسورد نداشته باشه وارد ویندوز میشه . بعد هم میشه از داخل همون یوزرنیم administrator پسورد بقیه ی یوزرنیم ها رو از کنترل پنل پاک کرد
اگه هم که این یوزرنیم پسورد داره یا ویندوز xp نیست میشه از نرم افزار بوت Active Boot Disk استفاده کرد
AMD>INTEL (10-01-16), javaheri69 (10-01-16)
بوتیبل هست . یعنی باید رایت بشه و سیستم باهاش بوت بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (10-01-16), SajjadKhati (10-01-16)
کاربر شهرسختافزار
امید جان میشه آموزش نصب شو بگه.آموزش کامل.مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از ST15iِ من با Tapatalk
|
|
1-فایل را اکستراکت کنید
2-فایل ایزو بدست آمده را رایت کنید .
3-سیستم رو با این سیدی بوت کنید
4-بعد از مشخص شدن پرامت بوت ، در بالای آن درایو های شما با عدد مشخص شده. عدد مربوط به درایوی که ویندوز روش نصبه رو نوشته و اینتر بزنید.
5-دو گزینه میاد باید گزینه password reset رو انتخاب کنید
6-دوباره به پرامتی میرسیم که 3 گزینه داره :
1 همان چیزیه که میخواییم ،
EDIT USERNAME OR PASSWORD
1 رو وارد کرده و ادامه میدیم
7-در اینجا لیست یوزر های کامپیوتر رو میبینید.
توجه کنیم یوزر رو با ایدی که در سمت چپ نوشته شده وارد و جهت ریست کردن پسورد ، سوال مبنی بر پسورد رو یا اینتر بزنین که پسورد رو خالی بذاره یا پسورد خودتونو بزنین
javaheri69 (10-01-16), M A H R A D (14-01-16), SajjadKhati (10-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks