سلام
دوستان توجه داشته باشید که پیغام نمایش داده شده از سوی Avira نشانگر دقت بیشر آن بر روی خط انلاین است و نه چیزی دیگر.
من خود نیز آخرین ورژن این نرم افزار استفاده می کنم و از آن بسیار راضی هستم به گونه ای که دقت و امنیت آنرا بیش از کسپر مشاهده می کنم.
دلیل نمایش پیغام و اشاره آن به IP فوق مربوط به ارسال پکت هایی است که همواره در چندین نوع به کار برده می شود.
1- در زمان هکینگ (معمولا سرورها)
2- شناسایی و کنترل مسیر های ارتباطی یک کاربر! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اجازه دهید تا آی پی فوق را بصورت اتوماتیک بلاک نماید. در ضمن بهترین روش استفاده و تنظیم فایروال این نرم افزار "High" Level می باشد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ظاهرا این مورد در خصوص کنترل بیشتر کاربران اینترنت از سوی سرویس دهنده ها انجام می گیرد که "تمامی آنها" از یک نرم افزار جامع و بومی داخل کشوری استفاده می کنند.
با استفاده از اینک زیر می توانید بصورت یک ساله لایسنس رایگان از این شرکت دریافت نمایید. ذکر آدرس ایمیل واقعی در مسیر زیر لازم و انتخاب کشور "ایران" نیز هیچ مشکلی نخواهد داشت.
https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r
موفق باشید

Bookmarks