درود
من میخوام نرم افزار sdk دانلود کن م و وقتی کلیک میکنم و قوانین قبول میکنم و میگم 32 بیت میخواهم خودکار توی browser دانلود میکنه و با idm نمیاره و این طور به درد نمیخوره و سرعتش کم میشه
کاربر شهرسختافزار
درود
من میخوام نرم افزار sdk دانلود کن م و وقتی کلیک میکنم و قوانین قبول میکنم و میگم 32 بیت میخواهم خودکار توی browser دانلود میکنه و با idm نمیاره و این طور به درد نمیخوره و سرعتش کم میشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر روی لینک راست کلیک کنی یه گزنه داره که باidmدانلود کنی
بستگی به فرمت فایلی که دانلود می کنی هم داره!اگر اون فرمت برای IDM تعریف نشده باشه،از طریق خود بروزر دانلودش میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.................................................. ...............
AMD>INTEL (30-03-14)
mohsen7077 (30-03-14)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
منم همین مشکلو دارم ، IDM رو وقتی دوباره نصب کردم دیگه مستقیم دانلود نمی کنه ،یعنی باید صفحه اصلی او رو باز کنم آدرس رو براش تعریف کنم تا او فایل رو دانلود کنه ولی اگه مستقیما کلیک کنم دیگه با او دانلود نمیشه ،
تو راست کلیک هم چنین گزینه ای وجود نداره که با IDM دانلود کنم .
کاربر شهرسختافزار
آخریمن نسخه ی idm نصب یا شاید این نسخه ی idm بامروگر شما هم خوانی نداره . یه سوال این مشکل برای همه نوع فرمت یا فقط فرمت ذکر شده؟؟
|
|
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
من مشکلمو حل کردم ، این کار رو انجام دادم :
صفحه اصلی IDM رو باز کرده و از سربرگ Donlowds گزینه Options رو انتخاب می کنیم و در بالای صفحه دو گزینه
Auotomatically start donwnlod
و use advanced browser
رو انتخاب می کنیم و با زدن Ok سیستم ریبوت شده و مشکل حل خواهد شد .بعدا می تونیم فرمتهای دلخواه رو هم انتخاب کنیم .
دیدم پست مناسبیه واسه مشکلم،گفتم سوالمو بپرسم.نمیدونم جاشه یا نه ولی به هرحال ببخشید
منتا مشکل با اینترنت دانلود منیجر دارم:
1) میخام بازی های اندرویدی یا برنامه برای گوشیم دان کنم،با دانلود منیجر بازی نمیشه و باید یا سیو رو بزینی یا اوپن،چرا اینجوری؟
2) تا چن وقت پیش زیرنویس فیلم براحتی دانلود میکردم ولی الان یه اروروی میده که فک کنم مربورط به شیلتر شکنمه.جالب اینجاس که قدیم با همین شیلترشکن هم زیرنویس دان کردم ولی الان نیمتونم،چرا؟ماله نسخه برنامه نیس
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirviper برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1:از نوار ابزار بالا گزینهdownload>option<File typesبعد همون بالای صفحه توی کادری که انواع فرمتهارو نوشته خودت فرمت(APK)رو بهشون اضافه کن و OKرو بزن
2:والا من خودمم زیاد با فیلترشکن دان نمی کنم که ببینم چ مشکلیه!ولی محض محکم کاری میتونی چاییتو عوض کنی!اگرم بتونی از کفش تن تاک استفاده کنی که عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا ببین دوستان نظرشون چیه
.................................................. ...............
Shahryar (31-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks